Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare elkraft till Omexom

Omexom · Stockholm · Ansök senast 30 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jobba i en framtidsbransch!

Vill du hjälpa oss att förbättra och förstärka elnätet inför framtiden? Se till att alla i Sverige får fortsatt tillgång till hållbar och tillförlitlig elförsörjning? Och samtidigt bidra till att minska koldioxidutsläppen i vårt samhälle och öka tillgången på förnybar energi?

Energiomställningen är den största samhällsförändringen sedan den industriella revolutionen, och som anställd hos oss är du med och driver den.

Våra team hjälper energiproducenter, nätägare och utvecklare av infrastruktur att välja smarta lösningar i ett snabbrörligt energilandskap. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem, belysning och elbilsladdare (EV-charging).

På Omexom är vi yrkesskickliga, leveransfokuserade och verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Du erbjuds stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du kan bibehålla balansen mellan arbete och fritid. Självklart ingår även en rad förmåner, med fokus på bland annat hälsa och trygghet.

Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa i den pågående energiomställningen.

Rollen som projektledare

I rollen som projektledare ansvar du för genomförande av projekt från kalkyl till avslut inom elnät utefter en fastlagd projektprocess. Projekten varierar i storlek och komplexitet. Du ansvarar för att genomföra projekten med egna anställda såväl som externa underentreprenörer. Som projektledare ansvarar du fullt ut för det ekonomiska resultatet, som följs upp löpande. Viktigt är att bryta ner projektet i mindre delar, för att ha kontroll över framdrift och ekonomi. Som stöd för arbetet har du en controller, som hjälper dig i uppföljningen och rapporteringen. Parametrar såsom cash-flow, faktureringsplaner och projektresultat är viktiga för oss.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av projektledning inom teknikområdet elkraft eller närliggande teknikområden. Du är resultatinriktad med ett tekniskt intresse.

Du har lätt för att samarbeta med personer relevanta för ditt projekt och har förmåga att förmedla information tydligt och enkelt, både skriftligt och muntligt till dina kontaktytor. Du har en god förmåga att planera arbetet och förutse problem samt utveckla alternativa planer. Du sätter även höga mål för ditt arbete och arbetar hårt för att uppnå dem. Medvetenhet om din och andras säkerhet är en självklarhet.

Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Vad erbjuder vi?

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade. På Omexom är en kollega alltid nära och vi har roligt tillsammans. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.
  • Vi erbjuder marknadsmässiga löner, konkurrenskraftiga förmåner och kollektivavtal.
  • Vi tror på en balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi arbetstidsförkortning och flexibla arbetstider.
  • Hos oss har du kollegor och ledare som ger dig feedback och stöttar dig i din utveckling.
  • Vi har en stark och kunnig ägare som satsar på oss och vår verksamhet.
Hur ansöker du? Vi välkomnar din ansökan senast den 30 april. Vi går löpande igenom alla ansökningar. Uppfyller du kravprofilen och vill du veta mer om tjänsten? Mejla dina frågor till hr@omexom.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl på grund av GDPR.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Vill du veta mer om oss? Omexom är VINCI Energies varumärke för tjänster genom hela värdekedjan inom energidistribution. VINCI Energies är ett franskt företag som består av närmare 84 000 anställda i 55 olika länder. Läs mer om oss på https://www.omexom.se/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Omexom

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons