Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare elinstallation, Växjö

Midroc Electro · Växjö · Ansök senast 21 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Vi expanderar i Småland och söker nu nya kollegor till etablering i Växjö. Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete!

Tror du på framgång genom relationer och att det är genom gott samarbete vi skapar resultat?
Har du erfarenhet av att driva projekt inom elinstallation och trivs i rollen att hålla ihop kedjan - från planering till genomförande och avslut, med såväl ekonomi som medarbetare i fokus?

Våra uppdrag utför vi tillsammans med kunder inom bl.a bygg, fastighet och offentlig sektor. På installationsavdelningen i Växjö kommer du att arbeta tillsammans med andra projektledare samt projektingenjörer och kalkylatorer. Vi utför projekt i storleksordningen 1-25 miljoner kr. Några exempel från Region Småland är Eksjö Lasarett, Ryhov Jönköpings Lasarett, Munksjöstaden lägenheter och kontor. Vi är också stora på den offentliga sektorn så som Vetlanda Kommun, Eksjö Kommun, Jönköpings Kommun, Landstings fastigheter, Junehem, Vättehem med flera.

Vi jobbar med alla typer av installationer såsom, Kraft, Styr, Tele och Säkerhet.

Hos oss får du ett självständigt, varierande och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du får en familjär känsla med de möjligheter som ges av att arbeta i ett stort företag. Som stöd och vidareutveckling i din roll erbjuder vi dig bland annat vårt interna ledarskaps- och projektledarutbildning som utvecklas av Midroc Business School.

Arbetsuppgifter:
  • Att driva projekt från projektering till färdig produkt
  • Att leda, utveckla och motivera medarbetare
  • Att proaktivt arbeta med befintliga och nya kunder
  • Att kalkylera och lämna offerter
  • Att ha ansvar för det ekonomiska resultatet i projektet
Kompetens och erfarenhet:
Du har relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet ifrån elbranschen. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning eller annan ledande befattning. Du har goda kunskaper i MS Office och en vana att arbeta i Excel, samt i såväl svenska som engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet och dokumentationen. Kunskap inom kalkylarbete och eller Bluebeam är meriterande. B körkort är ett krav.

För att trivas i rollen som projektledare tror vi att du har en vilja och förmåga att genom samarbete skapa goda relationer med såväl kunder och leverantörer, som medarbetare och kollegor. Du är noggrann, målinriktad och vill ha varierande arbetsdagar.

Arbetsområde: Växjö med omnejd

Vi erbjuder:
Förutom att du får engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
  • För förmånliga priser möjlighet att hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
  • Tillgång till personalstöd/kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
  • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget
  • Som serviceelektriker hos oss kan du vid behov få erbjudande om servicebil - som du också har möjlighet att använda utanför arbetstid
Som en del i koncernen Midroc Europe är vi är stolta över att för andra året i rad placeras som Nr 1 på organisationen Universums listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare och vi vet att vår kultur och människorna som är med och skapar den har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag.

Kanske känner du någon som letar efter nya möjligheter? Vill du jobba som ledande montör, installation-/ serviceelektriker, eller ha möjlighet till variation i arbetet och växla mellan olika typer av uppdrag? Vi söker fler nya kollegor som vill vara med och forma vår nya etablering på den lokala marknaden. Se även vår annons för elektriker i Växjö.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Midroc Electro

Placering

Växjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons