Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare Bygg/Retail - Gate46, Stockholm

Gate46 · Stockholm · Ansök senast 7 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gate46 har sina rötter i retail och har under det senaste decenniet varit Nordens största aktör inom rådgivning kopplat till expansion och byggnation inom detaljhandeln. Med samma passion och kvickhet erbjuder de numera rådgivning som omfattar alla lokaltyper så att deras kunder skall kunna accelerera sin verksamhet i alla delar. Med passion för fastigheter, lokaler och människor och hela värdekedjan runtomkring skapar Gate46 ökad lönsamhet, starkare varumärken och effektivare arbetsplatser.

Gate46 är en oberoende projektorganisation som ur kundens perspektiv sätter ihop den bästa projektgruppen för ett lyckat projekt. Med stor kunskap, engagemang och intensitet driver, genomför och skapar de skräddarsydda inredningslösningar med modiga djärva idéer, strategiskt tänkande och kreativ excellens.

Gate46 är centralt belägna i härliga och inspirerande lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm!

PROJEKTLEDARE BYGG/RETAIL - GATE46, STOCKHOLM

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av ledande funktioner inom byggsektorn och retail. Med rätt driv och inställning tar du en självklar plats i Gate46´s engagerade team och du är väl insatt i frågor rörande byggekonomi, inköp, upphandlingar samt produktionsprocessen i övrigt. Under dina år i yrket har du skaffat dig god kompetens inom byggprojekt- och projekteringsledning, byggproduktion samt retail och restaurang. Vi ser gärna att du är utbildad byggnadsingenjör alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet.

Du är kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt och har ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt. Du har väl utvecklade ledaregenskaper och en god förmåga att engagera andra. Vidare är du van vid att såväl söka upp som att förmedla information på ett effektivt sätt.

Du leder dina egna projekt och har ett nära samarbete med övrigt team, marknad, sälj och ekonomi. Vidare har du även kontakt med myndigheter, arkitekter, konsulter, byggentreprenörer samt våra kunder. Du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga och ett utvecklat affärstänk och nätverk i branschen. Du ansvarar helt för att projekten håller uppställda marknads-, tids-, ekonomi- och kvalitetsramar. Vissa resor inom Sverige kan förekomma i tjänsten.

Vi förutsätter att ett digitalt arbetssätt är en naturlig del i ditt arbete. Du arbetar dagligen i Microsoft Office och har i övrigt stor systemvana kopplat till ditt arbetsområde. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Gate46 erbjuder en resultatinriktad och varm företagskultur med högt i tak i ett växande bolag. Här får du möjligheten att vara med och påverka morgondagens samhälle, kunna utvecklas i takt med företaget samt bli en del i ett spännande team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för samt driva byggprojekt
  • Framtagande av förstudier, kalkyler samt projektbudget
  • Ansvar för inredning, material, konceptutveckling och konstruktion
  • Leda projekteringsarbetet
  • Handla upp och följa upp projektörer och byggentreprenader
  • Ansvara för projekt- och byggledning
  • Inköp och beställningar
  • Säkerställa materialflödet till projekten
  • Framtagning och sammanställning av rapporter
  • Kvittohantering
Ansökan:

För rätt person erbjuds goda anställningsvillkor och stor möjlighet till utveckling i företaget.

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Hjertonsson på telefon 070-3921600.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gate46

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons