Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare Bravida VS i Eskilstuna

Bravida · Eskilstuna · Ansök senast 30 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du alltid bli lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare till vår VS-avdelning i Eskilstuna!

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att:
  • ansvara för resultat och utförande av projekt
  • utveckla och bevara kundrelationer
  • inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • engagera och leda medarbetare
  • vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Vi erbjuder en gedigen introduktion och interna utbildningar kopplade till din roll. Du får också en kompetent chef, möjlighet att växa samt olika förmåner som friskvårdsbidrag.

Bravida Way är vår egen kultur som styr hur vi arbetar. Arbetssättet bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång. Du kommer alltså att bli en viktig kugge i helheten!

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och erfarenhet av rollen som ledare. Erfarenhet från installationsbranschen eller arbete inom VS är meriterande. B-körkort är ett krav.

I din roll som projektledare får du frihet under ansvar och vi tror på din förmåga att överträffa kunders förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Som person är du noggrann, målinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du van vid att ta stort ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar.

En hel del arbete utförs i Stockholmsområdet så det är viktigt att du har möjlighet att resa i tjänsten.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du också:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 30 september 2021.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravida

Placering

Eskilstuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons