Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare betongfundament Region Nord

Randstad · Sundsvall · Ansök senast 26 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Har du behörighet betong klass 1 och är redo för en ny utmaning? Alternativt om du har jobbat några år med betong och har drivet att ta nästa steg i din utveckling genom att bli behörig betong klass 1? Nu finns möjligheten att bli en del av Stenger & Ibsen Construction Sverige AB i region nord och arbeta som projektledare fundament. Vi söker dig som brinner för att arbeta med kvalitativa betongarbeten.

SIC arbetar inom vindkraftsindustrin där kärnverksamheten är betongfundament till vindkraftverk, infrastruktur (väg mm) samt förläggning av internt el-kabelnät. Den projektledare som nu eftersökes kommer ansvara för att leda arbetet av betongfundament. 

Du kommer att utgå från ditt hem och arbeta i projekt som ligger runt om i norra Sverige. Vi ser gärna att du bor i exempelvis Sundsvall-, Östersund-, Örnsköldsvik- eller Umeå-trakten. En typisk arbetsvecka i projekten är måndag morgon till torsdag eftermiddag. Fredagar är oftast inarbetade dagar och således lediga. Tjänsten är heltid, 100%. Resa till projektplatsen söndag kväll/tidig måndag morgon beroende på avstånd.

Hos SIC får du möjlighet att utvecklas och växa och bli en del av företagets kultur och framtidsplaner! 

Sista ansökningsdag 2022-10-26. Annonsen är publicerad på flera orter men avser samma tjänst. 

För information:  I denna rekrytering samarbetar Stenger & Ibsen Construction Sweden AB med Randstad AB. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Pernilla Melander, pernilla.melander@randstad.se 

Ansvarsområden

Projektledarens roll och ansvar är att leda byggnationsarbetet av betongfundament, från start till slut. I rollen som projektledare inom fundament kommer du att arbeta både strategiskt och operativt. Den vi söker är en "hands-on" person, en person som får saker att hända. Du brinner för att arbeta med kvalitativa betongarbeten. 

  • Du arbetsleder och ansvarar för ditt team på siten och ser till att arbetet flyter enligt plan. Samtidigt som du ansvarar för kvalitet och din ekonomi. 
  • Du planerar, beställer, dokumenterar och följer upp arbetet.
  • Rollen innebär mycket kontakt med kollegor, underentreprenörer och många övriga aktörer så det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga, ledaregenskaper och god social kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat något år inom branschen med betong och är redo för en ny utmaning. Du trivs med att leda entreprenadarbete, planera, bemanna och tidsplanerna, vara på plats och hugga i där det behövs. Du ser till helheten, effektiviteten och värderar kvalitativt arbete.
Det kommer finnas en utvecklingsplan för dig och ditt arbete, som anpassas din kunskaps-och kompetensnivå inom betong. Du talar och skriver engelska och svenska flytande. Det är meriterande om du har behörighet i klass 1 och tyska språket. 

Ansökan

Sista ansökningsdag 2022-10-26

För information:  I denna rekrytering samarbetar Stenger & Ibsen Construction Sweden AB med Randstad AB. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Pernilla Melander, pernilla.melander@randstad.se 

Om företaget

Med 30 års sammanlagd erfarenhet grundade Johan Stenger och Jens Ibsen Stenger & Ibsen Construction (SIC) 2003. SIC är specialiserat på att leverera nyckelfärdiga lösningar inom byggnadsarbete för vindkraftsindustrin på land. SIC erbjuder etablering av vindkraftverk och relaterade anläggningsarbeten för vindkraftsprojekt i alla storlekar, med särskilt fokus på de skandinaviska och nordeuropeiska marknaderna. I Skandinavien finns 4 kontor varav det i region nord ligger i Örnsköldsvik. https://si-construction.com/about-sic 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons