Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare belysning

Vattenfall · Norrköping · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nu söker vi en projektledare till Motala eller Norrköping!

Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.

Som projektledare arbetar du tillsammans med egen personal och underentreprenörer som utför planerade underhållsarbeten, åtgärdar fel och bygger nya belysningsanläggningar. Du ansvarar för merförsäljning till befintliga kunder och medverkar i arbetet med att bearbeta nya kunder.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna:
  • Ansvara för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt
  • Sammanställa offerter och medverka i anbud
  • Upphandling av entreprenörer, tjänster och material
  • Ekonomisk och teknisk uppföljning vid analys av projekt
  • Säkerställa att våra marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs
  • Medverkar till ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare

Om dig

Vi söker dig som är utåtriktad, driven och brinner för kundvård samt nya affärer. Eftersom vi jobbar på avtal mot kund är du lyhörd och har lätt för att samarbeta med både interna kollegor och externa kunder. Att ha ett service- och resultatinriktat arbetssätt är också viktigt.

Vi söker en projektledare som har erfarenhet av projektledning och eldriftansvar inom offentlig belysning eller tidigare arbetsledande roll inom entreprenad och infrastruktur.

Det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenadjuridik, utbildning i BAS U/P, Arbete på väg och ESA. Körkort B är ett krav.

Placeringsort
Motala eller Norrköping

Vill du veta mer?
För mer information kontakta gärna avdelningschef Peter Hansen, 073-046 38 86. Fackliga representanter är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi ser fram emot din ansökan!
Anta din nästa utmaning hos oss och ansök via vår annons på Vattenfalls karriärsidor senast den 30 juni 2022. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du någon fråga om din ansökan, kontakta rekryterare Johanna Marklund, 070-307 84 82.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster.

Följ oss gärna på LinkedIn (Vattenfall Services Nordic AB) och Instagram (vattenfallservices) och läs mer på https://www.vattenfall.se/foretag/services-tjanster/vattenfall-services/

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vattenfall

Placering

Norrköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons