Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare Automation till TechTribe, Göteborg

Projektledare Automation till TechTribe, Göteborg

TechTribe AB · Göteborg · Ansök senast 24 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

 

Vi söker nu vår nästa TechTribe medlem!

Projektledare - Automation
Göteborg

 

Som projektledare kommer du ingå i en projektgrupp där du samverkar med dina kollegor inom olika teknikområden, för att driva arbetet från utveckling till installation av våra automationssystem inom industriell tillverkningsindustri.

Vi jobbar på uppdrag av kund och du kommer att få vara med i hela kedjan av produktutveckling till produktion med egen tillverkning och verkstad i huset.

 

 

"Jag är utbildad inom automation och jobbade tidigare som automationsingenjör på Techtribe. Jag lockades av intressanta projekt och det goa gänget. Vi har ett bra samarbete, roligt tillsammans och alla har en stark drivkraft att genomföra bra projekt. 
 
Jag har jobbat på bolaget sedan 2011. Jobbet är spännande och roligt med många utmaningar varje dag. Det mest stimulerande med jobbet är att vara med i hela kedjan från design till färdig maskin och se alla tekniska lösningar som vi använder."

- Johan Odén, projektledare

 

"Jag har arbetat inom automationsområdet sedan millennieskiftet. När jag sökte en ny tjänst för två år sedan upptäckte jag att TechTribe var det mest kompletta företaget på lokal nivå i Göteborgsområdet Här fanns alla kompetenser, speciellt värdefullt är att det förutom flera automationsingenjörer även finns en avdelning för mekanisk konstruktion och egen mekanisk verkstad.

TechTribe erbjuder en variation av kundprojekt som jag uppskattar. Allt från robotapplikationer till kontinuerliga applikationer inom hälsovårdsindustrin, samt reglerapplikationer för bilindustrin.

Det mest stimulerande med jobbet är att jag får arbeta med projekt mot olika branscher. Det finns mycket kompetens vilket gör att man hela tiden kan utvecklas. Vi har unga medarbetare där jag själv kan fungera som informationsgivare."

- Håkan Rohdin, automationsingenjör

 

Arbetsuppgifter 
Som projektledare består ditt dagliga arbete av att driva kundspecifika maskinbyggnadsprojekt. Du samverka med kollegor inom andra discipliner, är med i tidigt skede och delaktig i hela cykeln för projektet, för att säkerställa kvalitet och leverans på avtalad tid. Rollen innebär kundkontakt och du kommer att driva flera projekt parallellt. Du supporterar och ger input till förbättringar och utveckling av företagets produkter och processer. Resor i tjänsten kan förekomma.

Dina kvalifikationer

  • Teknisk utbildning inom el- och automation eller motsvarande erfarenheter av process- eller industriautomation
  • Några års erfarenhet av arbete inom automation, el eller mekanik
  • Erfarenhet av arbete som projektmedlem
  • Meriterande om du har erfarenhet som projektmedlem och/eller projektledare
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Din profil
Som person är du engagerad, ansvarstagande och strävar alltid efter att göra det bästa för kunder och kollegor. Du trivs i en växande verksamhet och tycker om att vara en aktiv del i att skapa struktur och arbetsprocesser. För dig är laget viktigare än jaget, detta är en förutsättning för att vi ska lyckas att nå våra gemensamma mål. Du är van att planera och leverera med tydliga deadlines i projektform. Att du har ett brinnande intresse för teknik ser vi som en självklarhet! 

Vi erbjuder
Här blir du en del av ett gäng goa kollegor som jobbar tillsammans i en hjälpsam atmosfär. Vi sitter i moderna lokaler med närhet till vår montagehall och tillverkning där du får möjligheten att följa ditt arbete genom hela projektet. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med möjlighet att arbeta hemifrån några dagar i veckan.

Med alla funktioner samlat i huset finns det goda utvecklingsmöjligheter inom flera områden beroende på intresse. Ta chansen att vara med och skapa nya innovativa automationslösningar tillsammans med vår ”Tribe”.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering, för frågor kontakta Josefine Petersson, 0702-501429, Malou Magnusson, 0707-588745.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Vår drivkraft sitter i att hela tiden utveckla och att utvecklas. Under ett och samma tak har vi ett komplett erbjudande. Från idé till färdig lösning - på riktigt. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap och tack vare vårt arbetssätt - där medarbetare från varje avdelning deltar, säkerställer vi alltid den bästa lösningen i varje enskilt projekt. Vi skryter ogärna om hur bra vi är. Läs hellre vad våra kunder säger om oss på www.techtribe.se/kundcase

Vi är alla stolta över det vi presterar och levererar, vi brinner passionerat för teknik i alla dess former och vi fortsätter envist och gemensamt att sträva mot vår vision. Oavsett om du är i behov av en dedikerad samarbetspartner inom automation eller om du, liksom vi, brinner för teknik och vill bli en del av vår tribe - VÄLKOMMEN TILL TECHTRIBE.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TechTribe AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons