Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare Assemblin VS Stockholm

Assemblin VS · Stockholm · Ansök senast 10 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Din roll som projektledare

Vi söker en projektledare till ent vår entreprenadavdelning i Stockholm.

Du driver självständigt projekt från planeringsstadiet till slutbesiktning så att uppställda mål nås och att resultat levereras till beställaren enligt kundens förväntningar. I rollen ingår att driva affärsrelationen med leverantören och du samordnar kontakter och ansvarar för teknikutförandet. Rollen innebär att du ansvarar för planering av resurser och du har det ekonomiska ansvaret i projektet.

För att nå projektets mål leder du och utvecklar dina medarbetare. Du har också ansvar för att upprätta och följa upp kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner.

Tjänsten avser heltid med placering i Stockholm.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet från installationsbranschen. Du får gärna vara en etablerad projektledare inom installationsbranschen VS. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning/examen med teknisk inriktning (VS, bygg eller liknande).

Goda datorkunskaper och B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. I rollen krävs hög social kompetens och en god förmåga att skapa förtroende, både internt och bland kunder. Du är säljinriktad och affärsmässig, nyfiken till din natur har ett starkt intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affär.

Vår värdegrund

Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete.

Vi kan

Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet. På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda.

Vi vill

Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder.

Vi bryr oss

Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2021-12-13. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta Regionchef Henrik Gyllenhammar, tel. 010-4753060. henrik.gyllenhammar@assemblin.se

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!

Om Assemblin

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,6 miljarder kronor och vi är omkring 1 500 medarbetare. Läs mer om oss på www.assemblin.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assemblin VS

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Henrik Gyllenhammar

010 475 30 60

Dela jobbannonsen

Anmäl annons