Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare Arbetsmiljö och Luftkvalitet till IVL

Projektledare Arbetsmiljö och Luftkvalitet till IVL

Randstad · Göteborg · Ansök senast 6 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av exponeringsmätningar, luftkvalitet och kemiska arbetsmiljörisker?

Som Projektledare på IVL Svenska Miljöinstitutet driver och genomför du uppdrag inom området hållbart arbetsliv där du bl.a. kommer att arbeta med arbetsmiljöfrågor kopplat till luftkvalitet och kemiska arbetsmiljörisker. Du kommer att bidra till verksamheten som har som mål att utveckla väl fungerande metoder och stöd för en god arbetsmiljö. På IVL bedriver man dels forskningsprojekt, finansierade via anslag, dels på uppdrag för näringsliv och myndigheter. Nu förstärker IVL med en person som kan bidra till att utveckla verksamheten-är det du? 

Ansvarsområden

Vi som arbetar på företaget gillar att lösa våra kunders problem. Varje dag arbetar vi för detta genom att tillämpa våra senaste insikter som minimerar arbetsmiljöpåverkan och ökar säkerheten med ett stort hållbarhetsperspektiv. En stor del av ditt arbete handlar om att hålla kontakt med de olika intressenterna i projekten, tidsplanera inför utförande, koordinera möten, genomföra mätningar samt dokumentera resultaten i rapporter. 

I rollen ingår att leda, planera och driva arbetet framåt i de olika kundprojekten. Du har kundkontakt, samarbetar i interna och externa projekt och bidrar till att verksamheten utvecklas. Du kommer också att arbeta proaktivt med försäljning och initiera kundkontakter. 
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: 

  • I samråd med kunder identifiera behov, formulera och initiera projekt avseende arbetsmiljöfrågor inom i första hand bygg-, avfall-, verkstads- samt kemiindustrin
  • Driva och genomföra uppdrag inom området kemiska arbetsmiljörisker
  • Genomföra exponeringsmätningar i enlighet med arbetsmiljöverkets föreskrifter för hygieniska gränsvärden
  • Skriva rapporter och beslutsunderlag 
  • Initiera kundkontakter och ta fram offerter

Kvalifikationer

Vi söker dig med projektledarerfarenhet och som har ingenjörsutbildning eller annan relevant högre utbildning med dokumenterad erfarenhet av arbete med arbetsmiljölagstiftningen. Du har arbetat några år med arbetsmiljöfrågor och har kompetens inom luftkvalitet och exponeringsmätningar. Som person är du självgående, målinriktad och kreativ.

Vi är en platt organisation och här måste alla vara sin egen arbetsledare vilket ställer krav på ansvar och kommunikation. Vi samarbetar med både nationella och internationella företag så svenska och engelska är ett krav då det används dagligen, fler språk är meriterande. Tjänsten innebär ett visst resande för exponeringsmätningar och utredningar på plats hos kund så Körkort B är ett krav. Du reser inom den region du bor och lämplig bostadsort är därför i västra, södra eller mellersta Sverige, med fördel nära Göteborg eller Stockholm.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar IVL med Randstad Professionals Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Senior Rekryterare Monica Willeborg via e-post monica.willeborg@randstad.se  

Ansökan till tjänsten görs via vår hemsida: randstad.se senast den 6 december. 

Om företaget

IVL Svenska Miljöinstitutet grundades 1966 av staten och näringslivet gemensamt med syfte att bedriva forskning kring industrins luft- och vattenvårdsfrågor. I dag är vi ett miljöinstitut som fokuserar på långt mycket mer än så. Gemensamt för alla våra uppdrag är ett samspel mellan såväl ekologiska som ekonomiska och sociala perspektiv. Här arbetar nu 300 ingenjörer, beteendevetare, kemister, marinbiologer, geologer, statsvetare, journalister, affärsutvecklare och ekonomer, för att nämna några. Vi har också en stark specialistkompetens – nästan en tredjedel av våra anställda har doktorerat.

Våra kärnvärden är trovärdighet, framsynthet och helhetssyn. Vår vision är ett hållbart samhälle. Vi driver på omställningen till det hållbara samhället genom att omvandla vetenskap till verklighet, miljöproblem till möjligheter och linjära processer till en cirkulär ekonomi. Läs mer om oss här: 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons