Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektkoordinator

Masterhelp Jobb · Göteborg · Ansök senast 10 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi rekryterar nu en engagerad och lösningsfokuserad Projektkoordinator till Norvateks Service- och Montageteam i Göteborg

Vill du vara med och växa med oss? Vi storsatsar och utvecklar nu vårt nya Service- och Montagecenter i Hisings Kärra (Göteborg) och söker därför fler härliga kollegor till vårt grymma team!Vi söker dig som är en engagerad, noggrann och driftig kollega och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. - Har du erfarenhet av att planera och koordinera projekt, har jobbat som dispatcher eller inom logistikområdet kanske du är den vi söker. Du blir en viktig del av montagecentrat i Göteborg där du ansvarar för planeringen över olika regioner men är stationerad i Göteborg. Det är en roll med breda kontaktytor där du har kontakt med montörer, projektledare, UE och kunder via både telefon och email.Planeringen är hjärtat i verksamheten. I rollen som projektkoordinator och planerare har du övergripande ansvar för planering och bokning av uppdrag som inkommer internt. Du arbetar med processen från början till slut och säkerställer att företaget levererar det som intern och extern kund efterfrågat. Du tar emot projektinformation som du sedan ansvarar för att koordinera till våra montörer. När montörerna är klara med uppdraget, följer du upp arbetet som genomförts och säkerställer att det blivit slutfört korrekt, enligt uppsatta riktlinjer och angiven tidplan. Vem söker vi?
Du är driven och resultatorienterad, arbetar proaktivt och säkerställer att uppgifterna blir slutförda i tid. Du har en god kommunikativ förmåga, är bekväm med andra människor och trivs i sociala situationer. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt, samt gillar att ha många bollar i luften. Vidare ser du till uppgifters långsiktiga betydelse och konsekvenser och anpassar dina handlingar efter detta. Du är lösningsorienterad och har lätt för att fatta både snabba och mer avgörande beslut, även under svåra omständigheter. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta din omgivning. Vi ser gärna att du har:
  • Tidigare erfarenhet av schemaläggning, koordinering eller planering
  • Bakgrund inom teknisk bransch (meriterande men inget krav)´
  • Du är van att arbeta efter högt uppsatta mål
  • Gillar att ha många bollar i luften
  • God system- och datavana samt kunskaper i Excel
  • B-körkort är ett krav

Norvatek kännetecknas av en stark gemenskap och korta beslutsvägar. Vi sätter arbetsmiljön och säkerheten främst och det är en självklarhet att arbetet skall kunna utföras säkert och med bra hjälpmedel. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna. Hos Norvatek får du en trygg arbetsgivare som verkar i en stabil bransch med goda framtidsutsikter. Renoveringsbehovet i Sveriges vatten- och avloppssystem är stort så det finns mycket jobb att göra.

Några ord från Tony Andersson, VD
"Norvatek är en stor och växande aktör i en framtidsbransch där vi har stora möjligheter med en offensiv ägare. Vi är i en uppbyggnadsfas av ett montagecenter i Göteborg och vi vill att du är med i det arbetet. Vårt montagecenter kommer att bestå av fyra delområden, Montage - Service/Renovering - Entreprenad och centrat äger hela processerna i de olika områden. Vi behöver olika roller i teamet och det vi letar efter just nu är en koordinator, svetsare samt montörer.Vi jobbar ständigt med medarbetarnas trivsel genom att låta medarbetarna utvecklas, ta ansvar och vara delaktiga i frågor från stort till smått. Vi har en platt organisation med närhet till kollegorna även om vi är spridda geografiskt över landet. Det finns mycket kompetens inom de olika avdelningarna i företaget och det är alltid lätt att ta hjälp av en kollega oavsett avdelning eller roll."

Norvatek erbjuder en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Norvatek har en intressant orderportfölj och för dig som lockas av att vara med och ta företaget till nästa fas är detta ett jobb med framtidsmöjligheter!

Ansöker gör du genom ansökningsknappen, där du bifogar CV och personligt brev. Ansvarig för denna rekrytering är Tony Andersson, VD, tony.andersson@norvatek.se men frågor besvaras även av HR-ansvarig Ulrika Stevrell, hr-support@uniwater.se. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen i gänget!

Om företaget
Norvatek (Nordiska VA Teknik AB) är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2021 ca 720 MSEK och hade 220 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Solutions - Svanesunds Rör, Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp - ASB. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo. Produkter inom VA och VVS - IBECO och ABAT.Vatten och avlopp är ett av de viktigaste kretsloppen som får samhället och din vardag att fungera. Vi tycker att det är fantastiskt att arbeta med något som gör livet så mycket lättare för så många människor varje dag. Läs gärna mer om oss på www.norvatek.se och www.uniwater.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Masterhelp Jobb

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons