Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektkoordinator till Vattenfall Värme

Vänersborg · Vänersborg · Ansök senast 28 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? På Vattenfall har vi beslutat oss för att göra ett fossilfritt liv möjligt inom en generation. Nu söker Vattenfall Värme en ny talang som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt.


Det här är vi, dina nya kollegor

Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna.

I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Vi erbjuder också energilösningar till fastighetskunder som solpaneler och värmepumpar. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.


Om rollen

Till enheten i Vänersborg söker vi nu en Projektkoordinator

  • Koordinerar reinvesteringar och nyinvestering för fjärrvärme.
  • Ta fram kostnadsunderlag till marknadsavdelningen
  • Koordinerar Projekt- och byggledning
  • Ekonomisk och teknisk uppföljning av projekt
  • Ansvar för säkerhet, hälsa och miljö i olika projekt
  • Ansvara för planering och genomförande av drift och underhåll för fjärrvärmenätet.
  • Delta på samordningsmöten med kommunen och andra intressenter.
  • Ledningskollen


Din profil

Har en teknisk utbildning från yrkeshögskola/ gymnasium. Vi ser även att du har tidigare arbetslivserfarenhet från fjärrvärme-, eller bygg- och anläggningsindustrin. Vidare har också erfarenhet av att leda projekt med ansvar för tidplan, ekonomi, planering, genomförande och slutförande. Du kommer att jobba ute i fält med praktiska arbetsuppgifter såväl som att sitta på kontoret och planera och följa upp projekt. Du har goda kunskaper i svenska både skriftligt och muntligt och det är meriterande om du även har detta i engelska. God datorvana och arbete i Officepaketet samt B-körkort erfordras.

Som person drivs du av att koordinera dina projekt från start till mål och tar ditt fulla ansvar för hela produktionskedjan. Du är inte främmande för att utföra praktiska arbetsuppgifter ute i fält då du ingår i en lite grupp där samarbete och planering är en förutsättning. För rollen är det viktigt att du är självgående och värdesätter kundmöten. Ditt arbetssätt är strukturerat, din kommunikation är tydlig och med en förmåga att motivera och driva arbetet framåt.


Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Organisationen är engagerad och motiverad och står inför flera spännande utmaningar. Vi erbjuder ett omväxlande arbete, ett modernt ledarskap och många kontaktytor. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet för oss, vi lägger stor vikt vid att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid och erbjuder attraktiva personalförmåner. Som medarbetare på Vattenfall Värme är du delaktig i att skapa framtidens uppvärmning och att forma morgondagens fossilfria energisamhälle.


Placering: Vänersborg


Nyfiken? Så här får du veta mer!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Henrik Aleryd, tel +46-73-0329500. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Zanko Dasko , telefon +46 702 532 896. Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran H Johansson , SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.


Varmt välkommen med din ansökan! Skicka med ett CV och ett personligt brev, sista ansökningsdatum är 28 maj 2021.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.


Att arbeta inom Vattenfall Värme innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vänersborg

Placering

Vänersborg

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons