Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektkoordinator till Swedavia

Adecco Sweden AB · Uppsala · Ansök senast 16 maj

Heltid · Visstidsanställning

Om tjänsten
Adecco söker för Swedavias räkning en projektkoordinator till Swedavia Real Estate. Denna befattning innebär att agera i Swedavia Real Estates fastighetsutvecklingsprojekt i en koordinerande roll. Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Adecco och arbeta heltid som konsult hos Swedavia. Starten kommer vara omgående och pågå till slutet på maj 2024 med chans till förlängning á 12 månader vardera.

Om uppdraget
Du kommer att få vara med från projektidé till förvaltning i nära samarbete med fastighetsutvecklare och portföljledare. Som projektkoordinator kommer du att stötta en eller flera fastighetsutvecklare med deras affärsutveckling, t.ex. med marknadsföring, uthyrning, tidsplanering, kostnadsstyrning och tidsuppföljning. Uppdraget innebär att agera i en koordinerande roll i nära samarbete med biträdande portföljledare. Det är en bred och varierande roll med stora möjligheter för dig som vill utvecklas inom fastighetsutveckling och programstyrning. Som portföljkoordinator arbetar du aktivt med ekonomistyrning, portföljstyrning, tidsplanering men även administrativa uppgifter som protokoll, bygglov, myndighetsanmälningar, tillstånd, kommunikation och riskuppföljning.

I din roll som projektkoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Följa upp portföljens ekonomistyrning tillsammans med programcontroller för rapportering till ledningen.
 • Följa upp och koordinera kundkontakter.
 • Följa upp, samordna och analysera portföljens övergripande tidsplaner.
 • Ansvara för protokoll och annan administration och dokumentation som krävs vid fastighetstransaktioner, såsom hyresavtal, bygglov etc.
 • Ansvara för att portföljens administrativa rutiner fungerar.
 • Bistå programledningen i att samordna dagliga arbetet i portföljen.
 • Bidra genom att hålla kontakt med och kommunicera med olika aktörer på flygplatsen.
 • På ett övergripande sätt upprätta beskrivningar för samt följa upp kvalitetsarbetet i projektet ihop med kvalitetssamordnare inom projekten.
Om dig
Vi söker dig som har avslutat en högskoleutbildning som civilingenjör, lantmätare eller ekonom, eller motsvarande utbildning med kunskaper inom fastighetsekonomi, fastighetsjuridik och samhällsplanering. Du ska gärna vara nyligen examinerad. Vi ser även att du har minst tre års erfarenhet i rollen. Arbete som projektingenjör, projektcontroller eller fastighetskoordinator är meriterande. Som person är du noggrann och har ett strukturerat arbetssätt, lyhörd, engagerad och kommunikativ. Uppdraget ska genomföras med hänsyn till Swedavias krav på dokumentation och byggprocess. Det är därför viktigt med kvalitetssäkring av projektet samt god struktur och förmåga att se helheten. Vidare ska du ha god samarbetsförmåga då det är många aktörer inblandade, både internt och externt.

Viktigt för tjänsten är:
 • Avslutat högskoleutbildning som civilingenjör, lantmätare eller ekonom eller motsvarande utbildning.
 • Minst tre års erfarenhet i rollen
 • Gärna nyligen examinerad
 • Att ha arbetat som projektingenjör, projektcontroller eller fastighetskoordinator är meriterande.
 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: aziza.mehho@adecco.se via Adecco 010- 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektkoordinator, Swedavia, Arlanda, Uppsala, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen