Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektingenjör till Veidekke

Maxkompetens · Stockholm

·

Ansök senast 29 juni (8 dagar kvar)

Projektingenjör till Veidekke!


Vill du bygga framtidens reningsverk och bidra till renare vatten i Östersjön?


Hej! Nu söker jag en strukturerad och driven projektingenjör! Mitt namn är Jenny Johansson och jag är arbetschef i projektet NKH. När du arbetar med mig har vi kommunikation och involvering som de viktigaste ledorden. Jag brinner för att se mina medarbetare växa så att vi kan skapa starka projektteam och utvecklas till att klara de tuffa situationer och utmaningar som kommer med detta viktiga projekt för en mer hållbar framtid!

Veidekke har tecknat avtal med Syvab för en omfattande om- och tillbyggnation av reningsverket Himmerfjärdsverket i Grödinge under projektnamnet Nya Krav Himmerfjärdsverket (NKH). Verket tar idag emot ca 120 000 m3 avloppsvatten varje dag. Verket är en högteknologisk anläggning som klarar dagens krav på effektiv rening men naturen och kommande generationer ställer högre krav på bättre rening av avloppsvattnet.

Projektet är uppdelat i dels en utförandeentreprenad för ombyggnationen samt en totalentreprenad för tillbyggnaden där båda delarna utförs i samverkan, och förväntas pågå fram till 2025.

Rollen som Projektingenjör
I denna roll kommer du att arbeta i projektdelen Ombyggnation i Himmerfjärden som en viktig länk mellan produktionen och de olika stödfunktionerna. Du kommer, tillsammans med en ytterligare projektingenjör, vara platschefens högra hand som tar eget ansvar i olika frågeställningar i projektet. Projektingenjören arbetar med upphandlingar och inköp, budget, kvalitet, planering och samordning på arbetsplatsen.

Inom ansvarsområdet inköp är det viktigt att inneha god kännedom om vilka samarbetsavtal som finns och byggbranschens avtalshandlingar då du i rollen kommer göra avrop på samarbetsavtal.

Inom ekonomin behöver du ha förståelse för och vara insatt i kalkylen, där du i rollen kommer utföra enklare kalkyleringar samt koppla ackordunderlag till arbetsmomenten och tidplanera utifrån ackordunderlaget. Du kommer även stämma av egna konton mot fakturor och sköta reklamationer.

Under ansvarsområdet produktion är det väsentligt att förstå kopplingen mellan olika tidplaner och kunna göra korrigeringar i tidplanerna. Du kommer planera, driva, protokollföra och följa upp enklare möten samt upprätta enklare APD- plan.

Kompetenser/kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning motsvarande ingenjörsutbildning och minst 2 års yrkeserfarenhet i liknande roll. Du har kunskap om kontrakts- och regleringsfrågor och god kännedom i materialegenskaper och leverantörsmarknaden. Befattningen kräver även en kunskap i budget- och prognosarbete.

Personliga egenskaper
Vi söker en strukturerad person med god förmåga att planera och driva arbetet framåt. Du behöver i rollen vara lyhörd mot kunden och ha en förmåga till helhetsperspektiv och kvalitetsfokus. Då du som projektingenjör har omfattande kontakter med både interna och externa parter gäller det att du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga, är flexibel samt innehar personlig integritet.

Veidekke - Bygger med hjärta
Till dig som vågar och vill göra skillnad, i vår bransch och i vår omvärld!

Veidekke är det stora, lilla företaget. Med musklerna men som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd. Hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det viktigaste att alla får vara som hen vill, för det är då människor växer och bygger bra samhällen tillsammans.

Men vårt arbete är långt ifrån klart. Om vi ska fortsätta förändra byggbranschen behöver vi dina innovativa idéer och dina värderingar. Vi behöver din hjälp att fortsätta bygga med hjärta.

Hos oss blir du en del av en utvecklande och dynamisk arbetsplats med möjlighet till att utforska, samla kunskap, påverka och utveckla din fulla potential.

Vi erbjuder stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov.

Här utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Vill du bli en del av Veidekke och arbeta i projektet som kommer att förbättra vår miljö?
Varmt välkommen med din ansökan!

Rekrytering
I den här rekryteringen har Veidekke valt att samarbeta med Maxkompetens.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Emma Henriksen på .

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maxkompetens

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Maxkompetens

infoo@maxkompetens.se