Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektingenjör till Preem

PREEM AB · Göteborg · Ansök senast 16 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Projektingenjör till Preem

Vill Du arbeta i ett företag med framåtanda och en tydlig inriktning på vår gröna omställning? Då kan Du vara rätt medarbetare för oss! På våra raffinaderier pågår just nu en spännande resa, där våra projektingenjörer har en viktig del i detta!

Tycker du detta låter som en spännande utmaning, då är det dig vi nu söker!

Jobba för framtiden redan idag

Du kommer i ett tidigt skede vara delaktig i projekt mot vår vision ”Preem leder omvandlingen mot ett hållbart samhälle”, där vår målsättning är att gå mot en fossilfri produktion.

Du är en del av vårt team och driver delar av eller hela projekt från idé till förprojektering.

I tjänsten ingår även mycket kontakter, såväl internt som externt.

Arbetsuppgifter innehåller bland annat:

- Ha en ledande roll i våra framtida gröna hållbara investeringar.

- Vara rådgivande för olika projektlösningar.

- Ta fram kostnadskalkyler

- Leda och förmedla metoder och rutiner.

- Hjälpa interna och externa kontakter med projekten.

Vår sektion tillhör koncernfunktionen Hållbar Utveckling.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är heltid och dagtid med tillträde så snart som möjligt. Tjänsten är placerad i Göteborg. Det kommer även vara ett tätt samarbete med raffinaderiet i Lysekil. Resande i tjänsten kan förekomma.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har en relevant ingenjörsutbildning på högskoleingenjörsnivå. Civilingenjörsnivå är meriterande alternativt annan teknisk utbildning kompletterad med lång erfarenhet inom teknikområdet. Du bör ha lång och gedigen arbetslivserfarenhet av arbete inom projekt och konstruktion samt branscherfarenhet från process- eller offshoreindustri.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Är det här du?

Vi ser att du är en säkerhetsmedveten person med hög kvalitet på arbetet samt förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp. Vidare är du strukturerad, analytisk och flexibel för att lyckas i denn roll som projektingenjör. Du trivs med att arbeta med nya spännande idéer och att pröva nya arbetsmetoder. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Liljeroth, Chef Projektstöd raffinaderiomställning, mail: thomas.liljeroth@preem.se.


Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt dock senast den 16/4.

Välkommen med din ansökan!


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI-CB1

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PREEM AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons