Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektingenjör till Nolato Plastteknik i Göteborg

Projektingenjör till Nolato Plastteknik i Göteborg

Human & Executive Sweden AB · Göteborg · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nolato Plastteknik ingår i den börsnoterade Nolatokoncernen, som har drygt 6 000 anställda globalt och är ledande utvecklare och tillverkare av produkter i polymera material. Nolato Plastteknik, som ingår i affärsområdet Industrial Solutions, är marknadsledande tillverkare av formsprutade artiklar i polymera material och har ca 100 medarbetare i Hisings Backa, Göteborg. Tillverkningen sker i egen fastighet och karaktäriseras av mycket höga krav på bl.a. kvalitet och leverans. Kunderna återfinns bland ledande industriföretag. Läs mer på www.nolato.se.
Har du ett genuint intresse för teknik, trivs att arbeta i projekt med många olika kontaktytor internt och externt?
Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Projektingenjör kommer du att arbeta självständigt med interna projekt samt vara delaktig i kundprojekt tillsammans med projektteamet där representanter från exempelvis verktygsavdelningen, produktionsteknik, produktion, sälj och inköp ingår. I projekten deltar du från första ritningsutgåva till första serieleverans. Du ansvarar för all kringutrustning inklusive automation samt är delaktig i beredning av offerter och kommer att ha täta kontakter med leverantörer. I dina arbetsuppgifter ingår kravställande av produktionsutrustning, införskaffning samt implementation och intrimning av denna i fabriken. Du rapporterar till Teknik- och kvalitetschef och tjänsten är placerad i Hisings Backa. Din Profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och några års erfarenhet av liknande tjänst i ett tillverkande bolag. Du har ett stort intresse för teknik och trivs att arbeta i projekt. Har du erfarenhet av automation, IT, volymproduktion och/eller formsprutning ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.  
Som person är du kreativ, lösningsorienterad och strukturerad. Du är kommunikativ och trivs att arbeta tvärfunktionellt mellan avdelningarna för att finna bästa lösning för kunden. Att komma med idéer, förbättringar och vara flexibel faller dig naturligt i ditt arbetssätt samt att bygga goda relationer internt som externt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
Du erbjuds en spännande roll på ett bolag med goda framtidsutsikter där du får möjligheten att både bidra och lära, påverka och växa i din roll tillsammans med Nolato Plastteknik! Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Nolato Plastteknik med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt på tel +46 722 35 11 29. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast 4/6-2023.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Human & Executive Sweden AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Human & Executive Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons