Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektingenjör till Gävle Energi

Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering · Gävle · Ansök senast 28 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

-en nyckelroll för en hållbar utveckling av fjärrvärmenätet

Gävle Energi strävar efter att vara i framkant som morgondagens klimatsmarta infrastrukturbolag och i regionen pågår en rad spännande utvecklingsprojekt och samarbeten.

Du får en viktig roll i att anpassa infrastrukturen fjärrvärme- och fjärrkýla efter stadens kort och långsiktiga behov. Du erbjuds en varierad och mångsidig vardag där du har ett internt nära samarbete med främst projekt/byggledare och driftpersonal. Övriga dagliga externa kontaktytor i rollen blir framför allt externa projektörer projekt/byggledare, kunder, markägare och myndigheter.

Du projekterar och tar fram underlag för en kostnadseffektiv och kvalitativ re- och nyinvestering. Du gör konstruktionsberäkningar, analyser, upprättar kalkyler och bedriver tekniskt utredningsarbete. Du kravställer och samordnar helheten av projekteringsarbetet och säkerställer hållbara lösningar för Gävle Energi. Projekten varierar i storlek och längd från någon vecka till att pågå i något år. Du ingår i affärsområde Fjärrvärmes planeringsavdelning tillsammans med närmaste chef och fyra projekt/byggledare som du har ett nära samarbete med.

Distansarbete är fullt möjligt i rollen. Minst 50% av tiden väntas förläggas på plats utifrån verksamhetens behov.

Din bakgrund

Du har en gedigen branschkunskap och relevant teknisk utbildning. Du har erfarenhet av projektering inom fjärrvärme/och eller fjärrkyla. Erfarenhet från drift och kännedom om driftförvaltningssystem är meriterande. Du är en van systemanvändare och har erfarenhet från att vara delaktig i systemimplementeringar. Kunskap inom AutoCad är meriterande. Som person är det viktigt att du är självgående, analytiskt och systematiskt.
Du har en god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska och har lätt för att på ett pedagogiskt sätt bidra till ett bra samarbete i grupp.

Välkommen att bli del av en arbetsplats som bidrar till en positiv samhällsutveckling !

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering

Placering

Gävle

Kontaktperson

Ylva Ponsiluoma

0733434026

Dela jobbannonsen

Anmäl annons