Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektingenjör till affärsområde Fjärrvärme

Härnösand Energi & Miljö AB · Härnösand

·

Ansök senast 14 maj (4 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Projektingenjör Fjärrvärme i din ansökan

Nu söker vi en problemlösare med analytisk förmåga, som är sugen på att vara en del av vårt utvecklingsarbete. Med dina infallsvinklar och din kunskap bidrar du till framdriften av verksamheten och bidrar till att vi jobbar strategiskt mot uppsatta mål. Har du en energiteknisk utbildning på högskolenivå och tycker detta låter intressant? Toppen! Då kanske det är dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna ingår analysarbete för att förbättra såväl tekniska som ekonomiska förutsättningar för vår drift samt att stödja vår drift- & underhållsorganisation. Arbetet innebär även planering, dimensionering och projektering av ledningsnät och kundanläggningar för fjärrvärme, samt samordning av konsulter, leverantörer och entreprenörer.

Med dina infallsvinklar och din kunskap bidrar du till framdriften av verksamheten och du förväntas vara ett stöd i tekniska frågor till Marknad vid försäljning och kundrelaterade frågor.

Vem är du?

Vi söker dig som har en Energiteknisk utbildning på högskolenivå.

Som person är du strukturerad, självgående och initiativtagande. Du behöver ha en välutvecklad social förmåga, då arbetet innebär många kontakter både internt och externt.

Du är en problemlösare med god analytisk förmåga, som tar egna initiativ och jobbar strategiskt mot uppsatta mål. Du är en självklar del i vårt ständiga förbättringsarbete och tar initiativ och kommer med förslag kring hur vi kan utveckla verksamheten. Vid behov är du också behjälplig med andra förekommande arbetsuppgifter inom fjärrvärmeorganisationen.

Erfarenhet från AutoCAD och GIS-system är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av att arbeta i projektform, gärna i liknande verksamhet, alternativt erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund.

Ansökan och frågor

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Drogtest är obligatoriskt vid alla nyanställningar.

B-körkort är krav.

Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar KFS energiavtal.

Skicka din ansökan till: ansokan@hemab.se senast den 14/5. Vi gör urval löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Härnösand Energi & Miljö AB

Placering

Härnösand

Kontaktperson

Härnösand Energi & Miljö AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Projektingenjör Fjärrvärme i din ansökan