Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektingenjör Rör- och Anläggningskonstruktion - Rörkraft Öst AB, Stockholm

Projektingenjör Rör- och Anläggningskonstruktion - Rörkraft Öst AB, Stockholm

Rörkraft Öst AB · Stockholm · Ansök senast 7 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ingenjörsfirman Rörkraft AB har 20 framgångsrika år bakom sig. Företaget har lång erfarenhet av rör och anläggningsprojektering inom processanläggningar. De utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Företagets tjänster levereras antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster. Rörkraft AB ser med stor tillförsikt på framtiden och anställer nu nya duktiga medarbetare till det nystartade kontoret i Stockholm. Rörkrafts team består idag av 40 kompetenta och trevliga medarbetare som genomför uppdrag i projektform. Rörkraft AB arbetar med moderna verktyg, system och genomarbetade processer.

Är du intresserad av att jobba i en riktig ingenjörsfirma där du naturligt blir en viktig del i företagets utveckling? Längtar du efter en stark teamkänsla där du personligen känner alla dina kollegor - och dessutom har en direktkontakt med företagsledningen? Vill du dessutom arbeta i ett projektorienterat företag med ett högt teknikinnehåll och goda utvecklingsmöjligheter - då kan det vara dig vi söker till Rörkrafts nystartade bolag i Bromma!

Rörkraft Öst AB erbjuder en trevlig arbetsplats i moderna lokaler på vackra Gustavslundsvägen i Bromma med närhet till både vatten och bra kommunikationer. För rätt person erbjuds goda anställningsvillkor och stor möjlighet till utveckling i företaget. Du välkomnas in i en familjär företagskultur som kännetecknas av kreativ och positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare som drivs av nya utmaningar. Medarbetarna delar sin kunskap och utvecklar varandra kontinuerligt för att kunna stötta varandra i projekten.

Rörkraft AB är ett väletablerat namn inom processindustrin och är den största organisationen i Skåne inom rörprojektering. Nystartade Rörkraft i Stockholm upplever ett riktigt högtryck och en stor efterfrågan på deras tjänster varför de nu behöver bli fler.

Vi söker dig:
  • Med några års erfarenhet av projektingenjörsarbete inom industriell rörprojektering. Du kommer att arbeta med olika delar inom rör- och anläggningskonstruktion, såsom beräkning och konstruktion av rör och upphängningar, planering av anläggningslayouter och detaljkonstruktion av rördelar och tryckkärl i företagets olika uppdrag.
  • Som har en god teknisk förståelse för avancerade processutmaningar och med förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp. Vidare har du en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt, du är tydlig och lyhörd.
  • Som är engagerad, självgående och prestigelös som person och som kan se både detaljer och helhet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, analytisk och tycker om att arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig.
  • Med en känsla för teamarbete samt med förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt samtidigt som du är ansvarstagande och målinriktad.
  • Med mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift då det i ditt dagliga arbete förekommer kontakt med både nationella som internationella aktörer.
God erfarenhet av något eller några av följande mjukvaror:
  • Autodesk Autocad
  • Autodesk Plant 3D
  • Autodesk Inventor
  • Autodesk Advance Steel
  • Autodesk Robot Structural Analysis Professional
  • Caepipe
  • Rohr2
  • VVD
  • Ansys
  • Autodesk Simulation
Ansökan:

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rörkraft Öst AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons