Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektchef

Soltech Energy Sweden AB publ · Stockholm · Ansök senast 21 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Soltech Energy Solutions är ett helägt dotterbolag inom Soltech-koncernen, en av de största spelarna på den svenska solenergimarknaden. Vi har både ambition och potential att vara ledande på den nordiska solenergimarknaden samt att vara bäst på att utveckla och sälja avancerade produkter och tjänster till många olika typer kunder inom fastighets, bygg- och energibransch.

Soltech-koncernen är noterad på Nasdaq First North Growth Market med verksamhet främst i Sverige och Kina. I skrivande stund har vi 67 000 aktieägare och är värderade till ca 2 miljarder SEK med en uttalad målsättning att nå 4,7 miljarder SEK 2024.

Om rollen

I rollen som Projektchef Region Öst söker vi en engagerad ledare för projektledningskontoret där fokus kommer ligga på strukturell utvecklig och lönsamhet i projekten. Vår projektavdelning växer kraftigt så det är viktigt att du har en vana för högt tempo och ha förmågan att leda resultat och målinriktat, med hög flexibilitet. Vi söker därför en kollega som kan ta denna avdelning till ett nästa steg!

I den dagliga verksamheten behöver du kunna höja blicken och utveckla strukturen i projektprocessen för att säkerställa kvalitativa projektleveranser samtidigt som du stöttar projektledarna operativt ute på plats. I ditt ansvar som chef ligger både projektens och personalens arbetsmiljö, säkerts och trivsel med fokus på deras upplärning, utveckling och motivation. Du som processägare för projektprocessen ansvarar för att förvalta modellen, men också skapa metoder och verktyg för styrning och uppföljning av projekt. Det är även du som är ytterst ansvarig för att tillhandahålla tillräckliga resurser för projektledning och projektutförandet.

Du kommer att vara en del av vår utförandeorganisation och ansvara för ett team av projektledare.

Om dig

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har minst 3 års erfarenhet från projektledning, har en akademisk ingenjörsutbildning, inom bygg, maskin eller energi och gärna arbetat i en ledande befattning. Vidare ser vi att du innehar ett B-körkort då det förekommer en hel del resor i tjänsten, runtom i landet. Du är flytande i både svenska och engelska såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet eller utbildning av CAD eller liknande program samt hanterar Microsoft Office programmen utan hinder. Erfarenhet inom arbetsmiljö såsom BAS-P och BAS-U är meriterande men inget krav och självklart ska du ha ett genuint intresse för entreprenader, ledarskap, arbetsmiljöfrågor och processutveckling.

Vi ser att du som söker är en person som är öppen, har lätt för att knyta kontakter och inger ett förtroende. Du kommer att ha flertalet projekt igång samtidigt där alla kommer befinna sig i olika skeden. Du måste därför trivas med att ha många bollar i luften och tycka om varierande arbetsuppgifter. I din roll som chef projektkontor är det viktigt att du har en stark teamkänsla och inte rädd för att hjälpa till även på områden som ligger utanför de vanliga arbetsuppgifterna. Du är van vid att arbeta självständigt och är drivande som person. Då du kommer att arbeta ute hos kund och därmed representerar Swede Energy är det viktigt att du är en god kommunikatör och har lätt för att skapa starka relationer.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 21:a augusti. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Notera att vi börjar arbeta med processen vecka 33. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina, viktoria.shakalina@weselect.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Soltech Energy Sweden AB publ

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Soltech Energy Sweden AB (publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons