Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektchef

Fiskeby Board AB · Norrköping · Ansök senast 28 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fiskeby Board är en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong. Vi har tillverkat papper och kartong sedan 1637. Våra produkter, med varumärket Multiboard, tillverkas av 100 % returfiber, helt i linje med dagens krav på ett hållbart samhälle. Vi tillverkar 170 000 ton kartong varje år och är cirka 275 medarbetare. Hos oss finns alla roller under samma tak vilket skapar förutsättningar för ett nära samarbete, korta beslutsvägar och möjlighet att påverka. Läs gärna mer på www.fiskeby.com.

Fiskeby Board satsar stort på utveckling och investerar för framtiden – både när det gäller mjuka och hårda värden i företaget, där projektavdelningen är av stor betydelse för verksamhetens satsningar. Projekt på Fiskeby kan bestå av ombyggnation eller nyinstallation av utrustning och innefattar det mesta inom anläggning såsom process, el, mekanik, automation och bygg.

I din roll som Projektchef på Fiskeby Board ansvarar du för att leda, driva och ut­veckla arbetet och processerna inom Projektavdelningen. Avdelningen består av fem ingenjörer/projektledare med olika inriktningar, vilka är direkt underställda dig. Projektavdelningen är en utförarorganisation och verkar utifrån ett inkommande behov från företagets övriga avdelningar. Du leder och ansvarar för arbetet med för­projekt/analys, kalkylering, ansökan om pengar internt samt genomförandet av aktuellt projekt. Ofta sker projektgenomförande i samarbete med externa aktörer i form av leverantörer och konsulter. Du säkerställer att projektavdelningens uppdrag genomförs i enlighet med upprättad kalkyl och för området gällande regelverk. Du ingår även i Fabriksledningsgruppen och rapporterar till Teknisk Chef.

Rollen som Projektchef är komplex och en omväxlande tillika utvecklande tjänst med intressanta möjligheter för rätt person. Behovet av nyinvesteringar är omfattande och ditt arbete är av stor betydelse för verksamhetens framtid. Fiskeby Board har en tight organisation med korta beslutsvägar samt en stark engagerad ägare.

Det är en utåtriktad roll som innebär ett nära samarbete med såväl interna som externa kontakter, såsom den egna gruppen, Underhåll, Drift, Skydd och Säkerhet samt underleverantörer/konsulter, myndigheter och kommunen.

Kvalifikationer

Vidare ser vi att du har en teknisk högskoleutbildning med några års erfarenhet av projektledning, har du dessutom erfarenhet av ledarskap är det ett plus. Intresse för teknik är en förutsättning och meriterande är erfarenhet från processindustrin, riskbedömningar och arbetsmiljöfrågor. För tjänsten behövs goda kunskaper, både muntligt och skriftligt, i svenska och engelska.

Kontakt

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Teknisk Chef, Rickard Stark 011-15 58 03 eller HR-chef Marina Gåverud, tel. 011-15 57 22. Facklig kontakt för Unionen är Bo Karlsson, 011-15 57 83.

Du är välkommen in med din ansökan till ansokan@fiskeby.com senast 2022-08-28. Märk din ansökan med ”Projektchef” i ämnesraden. Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fiskeby Board AB

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Fiskeby Board AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons