Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektchef till OF Bygg

Maxkompetens · Umeå · Ansök senast 9 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Projektchef till OF Bygg

OF Bygg söker nu en engagerad och lösningsorienterad Projektchef som vill vara med och fortsätta bygga det moderna lokala byggföretaget!


Om rollen

I rollen som Projektchef kommer du ha det övergripande ansvaret för planering, produktionsstyrning och ekonomi i projekt av olika storlek. Du kommer även ha personalansvar över några platschefer. Vi söker dig som har ett coachande ledarskap, där du är lyhörd och stöttar platscheferna i det dagliga arbetet. Du tar ansvar för att ni tillsammans skapar förutsättningarna för att utföra lyckade projekt, där du som projektchef även har ett genomgående kundfokus och värnar om de långsiktiga kundrelationerna. I rollen rapporterar du till bolagets VD och internt samarbetar du utöver produktionen även med kalkyl, inköp och entreprenadingenjörer.

Här kommer du in på ett lokalt förankrat och familjärt byggföretag där uppdragen utförs med främst egen personal. Du blir en del av ett sammansvetsat team där du får stor möjlighet att påverka och komma med egna idéer. OF Bygg arbetar med allt från stora totalentreprenader till mindre underhållsarbeten och har bidragit till Umeås stadsbild med bl.a. skolor, sjukhus, kommersiella byggnader och bostäder i egen regi.

Placeringsort: OF Bygg:s kontor i Västerslätt, Umeå. Projekt belägna i Umeå och kranskommuner.

Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning.


Din profil

Vi ser att du som söker har en bred erfarenhet från byggbranschen, där minst några år är i en ledande position som t.ex. platschef eller projektchef. Vi ser med fördel att du har en byggteknisk utbildning i grunden, alternativt en bakgrund från produktionssidan. Vidare har du god datorvana och kunskaper inom kostnadsstyrning, entreprenadjuridik och tidsplanering.

För denna roll kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Som ytterst ansvarig i projekten är det viktigt att du är en ansvarstagande, samarbetsvillig och coachande ledare och lagspelare samtidigt som du är lyhörd inför kundens behov. Du är nyfiken, lösningsorienterad och har en vilja att ständigt utvecklas. Utöver det är du en lugn person som kan hantera stressade situationer och har förmåga att planera och prioritera i ditt arbete.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Henriksen på Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.


Om kunden

Lokalproducerat är vår filosofi
OF Bygg är ett modernt lokalt byggföretag som varit med och skapat Umeås stadsbild i mer än 80 år. Vi står för lokalkännedom, pålitlighet, hög kvalitet, ett brett kontaktnät samt kompetenta medarbetare. Företaget består av tre samverkande delar: OF Bygg, OF Byggservice och OF Maskin, där entreprenadverksamheten dominerar genom OF Bygg. Vi är idag 130 anställda och omsätter runt 400 miljoner.

Vår filosofi är att vara en stark lokal byggare som utför uppdragen främst med egen personal. Devisen Lokalproducerat har blivit synonym med OF Bygg. Vi har stolta traditioner, samtidigt står långsiktig utveckling i fokus. Vår förmåga till anpassning och förnyelse har gjort oss till ett av de största och mest aktade byggföretagen i Umeå.


Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maxkompetens

Placering

Umeå

Kontaktperson

Maxkompetens

infoo@maxkompetens.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons