Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektassistent / Koordinator / Samordnare / Administratör

Projektassistent / Koordinator / Samordnare / Administratör

Bravura · Stockholm · Ansök senast 5 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett intresse för fastighetsbranschen och söker en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter? Vill du arbeta administrativt, assisterande och koordinerande med varierade arbetsdagar? Vi söker dig som inte är rädd för nya utmaningar och trivs i sociala sammanhang, är det du? Sök tjänsten idag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetVi söker en projektassistent till en ledande aktör inom anläggningsförvaltning, fastighetsförvaltning samt Workplace Experience. De utmärker sig genom att skapa platser och miljöer som bidrar till en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro. Som bolag har dom ett stort fokus serviceleverans, och ser medarbetarna som hjärtat i verksamheten.

I den här rollen så arbetar du på plats hos en av organisationens kunder i centrala Stockholm.

ArbetsuppgifterI rollen som projektassistent arbetar du i en bred roll med en mängd olika arbetsuppgifter. Övergripande fokus ligger på att ge service till interna anställda, därmed att stötta upp organisationen i de delar där det krävs. I rollen som projektassistent har du en avlastande och koordinerande roll mot projektledare och chef. På ett självständigt sätt stöttar du således dina medarbetare i att driva det dagliga arbetet och dess tillhörande projekt framåt. För att trivas i rollen tror vi även att du har ett intresse för ekonomi och administration, då rollen till stor del kommer att innebära ekonomisk administrering samt mer allmän administrering i ärendehanteringssystemet.

Slutligen består din avdelning av en sammansvetsad arbetsgrupp där ni tillsammans stöttar varandra i arbetet för att nå företagets mål. För rätt person finns det på sikt goda utvecklingsmöjligheter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasial utbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, projekt, eller ekonomi
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Meriterande med intresse för fastighets- och/eller byggbranschen
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av en kommunikativ/serviceinriktad roll
  • Meriterande med erfarenhet av arbetsledning
Här trivs du som vågar ta för dig, och självgående kan ta beslut för att driva dagliga arbetet framåt. Du har ett naturligt driv och tar egna initiativ till att lösa olika situationer. Vi tror även att du som söker tjänsten har en utvecklad förmåga att skapa och hålla god struktur i ditt arbete. Du tar ansvar för dina beslut och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet för att arbetet ska bli utfört med hög kvalité. Vidare har du förmågan att arbeta prestigelöst, du kan både dela med dig av erfarenheter och kunskaper samtidigt som du ständigt ser en möjlighet till att utvecklas med inspiration i andras arbetssätt. Vidare har du lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och du har vilja, intresse och förmåga att hjälpa andra människor. Vi tror att du får energi av att arbeta i ett högt tempo och kan lösa frågor utan givna svar. Slutligen är du kommunikativ och driven i det du tar dig an.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: I November
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sökord: Admin, administrativ, administratör, projektassistent, assistent, excel, office, kundtjänst, kundservice, kundsupport, Kontorssamordnare, kontorsansvarig, administratör, receptionist, administration, koordinator, samordnare, ekonomi, fastighet, fastighetsbranschen, heltid, Stockholm.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons