Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektadministratör

Granitor Electro · Lysekil · Ansök senast 17 juni

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Är du den vi söker?

Granitor Electro söker nu en Projektadministratör till Lysekil.

Du kommer att arbeta nära projektledare och stötta i det operativa samt administrativa arbetet. I arbetet ingår sedvanliga kontorsuppgifter, administrera tidrapporter, ta emot och skicka beställningar samt hjälpa till med boendeplanering.

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och som person är noggrann och ansvarstagande. Att du har arbetat som administratör tidigare ser vi som meriterande. Vi ser att du har erfarenhet från officepaketet.

Tjänsten är på 50% och det kan förekomma resor i tjänsten varför B-körkort erfordras.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Nicklas Andersson som är avdelningschef, 010-4707386.

Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag!
Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Granitor Electro

Placering

Lysekil

Dela jobbannonsen

Anmäl annons