Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektadministratör - datakraft i småland ab

Projektadministratör - datakraft i småland ab

Datakraft i Småland AB · Värnamo · Ansök senast 14 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du grym på att göra andra bättre?

Har du förmågan att administrera och samtidigt ha koll på läget?

Trivs du i en roll med kundkontakt?

Här är jobbet för dig!

Nu utökar vi vårt team med en Projektadministratör. Rollen är viktig för vår verksamhet och du blir en nyckelperson i planeringen och administrationen av våra kundprojekt. Det innebär daglig kontakt med våra konsulter och kunder, där du med hög servicegrad och kundfokus stärker våra projekt med din roll. Rollen innehåller en mix av administration, planering och kundservice. På sikt ser vi stor utvecklingspotential för en position som projektledare. Vi erbjuder en gedigen introduktion och utbildning i ett arbetsklimat som präglas av teamwork och personlig utveckling.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Lägga upp projekt
  • Följa upp och analysera projekt
  • Dokumentation
  • Kunddialog
  • Resursplanering
  • Assistera konsulter
Vem är du?

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är en lyhörd, framåt och kommunikativ lagspelare som trivs i en roll som både kräver struktur och flexibilitet. Vi uppskattar din proaktivitet och lite orädda attityd att ta tag i saker och driva uppgifter framåt både internt som externt. Du har god datorvana och kommunicerar med lätthet både i skrift och i samtal med kunder och kollegor. Vi tror att du har några års erfarenhet av en liknande roll eller att du är en talang med potential som kommer göra dig framgångsrik i rollen.

I denna rekryteringen samarbetar Datakraft med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Datakraft i Småland AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Johan Sandahl

0370-30 25 01

Dela jobbannonsen

Anmäl annons