Jobbsafari är en del avschibsted logo

Project Manager Factory Engineering

The Absolut Company AB · Kristianstad · Ansök senast 26 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta för The Absolut Company – en del av Pernod Ricard familjen? Ett företag som genomsyras av värderingarna TAC – Together, Audacious och Committed. Together handlar om att inkludera, samarbeta och visa tillit till varandra. Audacious handlar om att vara modig, bli onödigt bra och att vara nyfiken. Committed handlar om att visa respekt, vara transparent och agera med integritet.

Läs gärna mer om oss på www.theabsolutcompany.com.

Project Manager Factory Engineering The Absolut Company

Just nu söker vi en projektledare Factory Engineering till våra anläggningar i Åhus.

Är du intresserad av teknisk utveckling och vill arbeta inom ett framgångsrikt bolag har du hittat rätt!

Du behöver ha flera års industriell erfarenhet inom teknik eller produktion och rutin att planera, genomföra, följa upp samt överlämna projektuppdrag. Är du dessutom van vid att skriva och uppdatera tekniska specifikationer är det meriterande.

Vi erbjuder dig en roll där du kommer att arbeta inom hela anläggningen och samarbeta med externa leverantörer och med produktion och tekniker internt.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att leda och medverka i projekt när det gäller nyanskaffning, maskinombyggnader, materialförändringar och produktutveckling. Då arbetsmiljö är vår viktigaste arbetsuppgift kommer du att arbeta med maskinsäkerhetsuppgraderingar och bevaka marknadsutvecklingen inom maskinteknik. Du kommer även att upprätta och uppdatera dokumentation kopplat till maskinanskaffningen och hålla tekniska specifikationer uppdaterade. I din roll ingår det att vara ett tekniskt stöd till produktionsorganisationen, en teknisk specialist för våra maskinlinjer samt att delta i förbättringsarbete.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ingenjörsexamen samt har flerårig erfarenhet från livsmedels- eller förpackningsindustri. Du är en van projektledare och är väl insatt i maskindirektivet och tillämpade standarder inom teknikområdet.

Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. B-körkort är ett krav.

Du som person

För att passa in i rollen krävs det att du är strukturerad, noggrann och har en god kommunikationsförmåga. Dessutom är du prestigelös och van vid att samarbeta med andra kollegor och arbetar lika gärna i team som på egen hand. Du tycker att det är roligt att påverka och förändra och ser gärna möjligheter att förenkla och förbättra processer och rutiner. Du är analytisk, har en stark problemlösningsförmåga där du löser problem systematiskt och med långsiktighet.

Det är viktigt att du är en självgående person med ett driv och en passion för teknik och din egen utveckling.

Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra – Du är TAC – Together, Audacious och Committed!

Din ansökan

Om du vill arbeta med oss i vårt tekniska team är du välkommen med din ansökan som ska innehålla CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2023-03-26.

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Christian Rosengren, Head of Engineering, christian.rosengren@pernod-ricard.com

Elisabeth Gehander, HR Director Operations på elisabeth.gehander@pernod-ricard.com

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

The Absolut Company AB

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

The Absolut Company AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons