Jobbsafari är en del avschibsted logo

Project Management Officer

Mondi Group · Kramfors · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Vill du arbeta med kvalitetssäkring och uppföljning av investeringsprojekt och drivs av att systematiskt planera, leda, kontrollera och utveckla verksamheten inom detta ansvarsområde? Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker!

Ditt uppdrag
  • Då vår Project Management Officer går till annan tjänst inom företaget rekryterar vi nu en efterträdare.
  • I rollen ingår framtagande och beredning av förslag till prioritering av investeringsbehov från avdelningarna och resurstillsättning av projekten.
  • Du ansvarar för förvaltning och utveckling av projektstandarden och capexprocessen och leder Capexplaneringen utifrån avdelningarnas samlade behov.
  • I rollen ingår även att överse att projekten har rätt kvalitet, kostnad och blir färdigställda i tid samt att stötta vår chef för CAPEX/IT gällande prioriterat investeringsbehov mot huvudkontoret i Wien.
  • Du ansvarar även för att efterlevnaden av capexprocessen följs i samtliga projektfaser och tolkar och bevakar lagar och föreskrifter inom området.
Vem är du?
  • Vi tror att du kommer att trivas som Project Management Officer om du är en strukturerad, analytisk och kommunikativ person som har en vilja att inspirera och engagera medarbetare i arbetsområdet.
  • Du är effektiv och resultatorienterad i ditt sätt att arbeta och har ett systematiskt och metodiskt arbetssätt som genomsyrar det du tar dig an.
  • Vidare tror vi att du trivs i en ansvarsfull roll där du får arbeta med flera kontaktytor och använda din förmåga att kommunicera effektivt och tydligt.
  • Vi söker dig som har projektledarerfarenhet och har mycket goda kunskaper i MS Office och i det engelska språket.
  • Vi ser även att du har goda kunskaper gällande anläggningsregister, databaser och underhållssystem.
Vi erbjuder
  • En tillsvidareanställning
  • Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella
  • Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor
  • Besök oss på på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Kom i kontakt med oss:
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Vid frågor, kontakta AnnaKarin Bergqvist, 070-377 20 63 annakarin.bergqvist@jeffersonwells.se på Jefferson Wells. Vi jobbar med löpande urval så sök redan idag men senast den 15/5 2022.

Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen no-reply@mondigroup.com i din "säkra lista" eller adressbok.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mondi Group

Placering

Kramfors

Kontaktperson

AnnaKarin Bergqvist

070-377 20 63

Dela jobbannonsen

Anmäl annons