Jobbsafari är en del avschibsted logo

Project Analyst till KåKå

KåKå/Orkla Food Ingredience · Lomma · Ansök senast 29 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jobbeskrivning

Vill du vara en del i KåKå framtidssatsning där vi nu startar upp en ny projektorganisation? Drivs du av att se förbättringar, identifiera problemområden och se utveckling? Vill du driva egna projekt inom Supply Chain Management? Är du en nyfiken lagspelare som gillar att växla mellan det stora perspektivet till detaljerna? Kan det vara spännande att arbeta på Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser och tillbehör till bagerier, konditorier och bageriindustrier? Trivs du dessutom i ett växande bolag som värderar gemenskap, entreprenörskap, innovation och att hjälpa varandra? Känner du att värdeorden modig, inspirerande och pålitlig stämmer in på dig? Då ska du söka denna spännande tjänst idag!

Om tjänsten

Som Project analyst är du en central resurs i KåKås projektteam som kommer arbeta med förbättringsprojekt inom samtliga delar av KåKås veksamhet men där större fokus kommer ligga på utveckling av supply chain management och warehousing.

Dina huvudsakliga uppgifter blir:
  • Vara projektstöd i såväl stora som små projekt där vi utför analys-, design- och genomförandefaser
  • Ansvara för och driva mindre egna projekt och delprojekt inom främst Supply Chain Management
  • Tillsammans med den nybildade projektorganisationen sätta mål och struktur för KåKås förbättringsarbete
  • Bearbeta och strukturera stora datamängder för att lättare identifiera problem och åtgärder
  • Aktivt bidra till förbättring av KåKås dagliga verksamhet, exempelvis genom framtagande och analysering av KPI:er samt S&OP.
Vem trivs här?

För att trivas och lyckas i rollen så har du en ingenjörsutbildning där fördjupning inom Supply Chain Management är en fördel. Tidigare relevant arbetslivserfarenhet är meriterande. Du är van att arbeta med analys i verktyg som excel och/eller PowerBi. Har du systemerfarenhet av Microsoft Dynamics samt SAP IBP är det meriterande. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Som person blir du engagerad av att arbeta datadrivet och identifiera problemområden samt ta fram konkreta och nytänkande åtgärdsförslag. Du är en lagspelare och du har en nyfikenhet för nya uppgifter samt är snabblärd. Du trivs och blir motiverad av att växla mellan det stora perspektivet och detaljerna.

Vad kan KåKå och Orkla erbjuda dig?

Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete i ett spännande och framgångsrikt bolag inom Orkla-koncernen med högkvalitativa produkter, ett gott kamratgäng och en varm företagskultur. Du får möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling både på KåKå och via Orkla. Du kommer arbeta resultatdrivet med flexibla arbetstider och tidigt ha möjlighet till stort eget ansvar. Placeringsort är Lomma men kommer ha Sverige som arbetsfält. Du kommer rapportera till vår PMO manager.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta PMO manager Björn Sanders, 0730-247530, eller Project consultant Malin Berghult, 0730-606785 eller HR-Direktör Erica Fahlin, Erica.Fahlin@kaka.se. Din ansökan önskar vi snarast, då vi löpande jobbar med urval och intervjuer, sista ansökningsdag är den 29 maj. Vi tar ej emot ansökan via mail.

Är du tårtbiten vi saknar? - Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KåKå/Orkla Food Ingredience

Placering

Lomma

Dela jobbannonsen

Anmäl annons