Programmerare med stort intresse för styrsystem sökes!

Framtiden · Grästorp

·

Ansök senast 13 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en go och glad prick som har en positiv inställning till det mesta? Har du ett stort intresse för styrsystem? Nyexad eller erfaren? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vår kunds programmerare förverkligar kreativa och smarta lösningar, så att de driftsatta installationerna verkligen bidrar som det är tänkt. Det är du som har koll på den orubbliga logiken. Detta görs bäst av dig som gillar teknik, har stor inlevelseförmåga, är kreativ, kan tänka abstrakt och förenklar det komplexa. Du är snabb och strukturerad och har alltid ena foten i verkligheten. Du kommer att programmera styrsystem och designa systembilder, där kunskapen om scadasystem, SQL-databaser och javascript blir väsentliga för dig. Du är lagspelaren som från kontoret coachar dina kollegor med uppkopplingar, idrifttagningar och felsökningar. Du är dynamisk sinnad och trivs bäst när tempot är högt och kvalitén likaså.

Din profil

Att jobba som programmerare hos vår kund görs bäst av dig som inte ger dig förrän du nått ditt mål och är stolt över din lösning. Du gillar att vara specialisten mellan programlogik och verklighet och ser skönheten i en enkel kodrad. Du vill vara en i gänget och gillar att vara dina kollegors högra hand. Du är flexibel och tillgänglig, även om du långa stunder måste fokusera och försjunker djupt i programkoden. Genom ditt effektiva arbetssätt, förverkligar du inte bara uppdraget, utan tar gärna chansen att överträffa omgivningens förväntningar.

Skallkrav:
  • Som lägst relevant gymnasieutbildning men KY- och kandidatexamen är också välkommet
  • Kunskaper i styrsystemsprogrammering som PLC/DUC
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:

- Erfarenhet från fastighetsbranschen

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde/Grästorp
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Framtiden

Placering

Grästorp

Kontaktperson

Sophie Carlborg

0761861235