Jobbsafari är en del avschibsted logo

Proffssäljare

XL-Bygg · Falkenberg · Ansök senast 18 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Med placering i Morup söker vi en Proffssäljare

Är du duktig på att skapa långsiktiga kundrelationer och har goda byggkunskaper? Du hjälper kunder och erbjuder dem kompetens och en förstklassig service. Alla på företaget hjälps åt för att förenkla kundernas vardag.

I rollen som Proffssäljare tar du i huvudsak ansvar för att förstärka relationerna med befintliga kunder samt att bygga affärsrelationer med nya kunder. Det innebär att du åker ut och besöker dem i deras verksamhet. Försäljningen sker antingen direkt via besök, telefon, mejl eller ute på plats hos kunden.

Arbetet omfattar administrativa delar såsom offertframtagning mm. Som en del av säljteamet deltar du även i den strategiska planeringen och uppföljningen av försäljningen.

Personen vi söker har erfarenhet av uppsökande försäljning och har kunskaper inom bygg eller från närliggande bransch. Lokalkännedom, nätverk i branschen och kunskaper i ritningsläsning är tydliga fördelar. Du är bekant med Office-paketet, har körkort och behärskar både svenska i tal och skrift samt har kunskap i engelska.

Som person är du noggrann och strukturerad och har en mycket god känsla för affärer. Du trivs med ett högt tempo, är samarbetsinriktad och duktig på att skapa goda långsiktiga relationer både internt och externt.

Har du erfarenhet från försäljning och känner igen dig i beskrivningen? Då kan vi erbjuda en utåtriktad och omväxlande roll i ett trivsamt företag. Har du frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

XL-Bygg

Placering

Falkenberg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons