Jobbsafari är en del avschibsted logo

Proffssäljare till Bygma i Sundsvall

Bygma · Sundsvall · Ansök senast 9 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Bygma i Sundsvall förstärker vår säljorganisation och söker därför en Proffssäljare med starkt driv och engagemang. Som Proffssäljare spelar du en viktig roll i anläggningens utveckling genom att skapa en god relation med våra kunder, såväl framtida som befintliga. Du arbetar tätt med kollegorna på anläggningen och rapporterar till Säljchef. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid, med tillämpad provanställning.

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet av relationsbyggande försäljning
  • Erfarenhet av att utforma offerter
  • Produktkunskaper inom byggmaterial
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • B-körkort och tillgång till egen bil
Det anses meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet TRYGG.

Egenskaper

Som vår nya kollega är du resultatinriktad och brinner för försäljning. Du är serviceinriktad, har en god kommunikativ förmåga och är duktig på att skapa relationer. Du trivs i en föränderlig miljö och kan prioritera rätt uppgifter när tempot är högt. Du håller kunden i fokus, är lösningsorienterad och mån om att leverera hög kvalitet till dina kunder.

Våra värderingar

På Bygma strävar vi efter att i alla lägen visa Trovärdighet, Affärsmässighet och Nytänkande. Det lyckas vi med genom att arbeta aktivt med Teamwork, Ledarskap och Personlig utveckling. Detta utgör ramen för vad vi förväntar oss av varandra, som kollegor, leverantörer och samarbetspartners. Bygmas potential ligger i varje enskild medarbetare och är nyckeln till hur vi når våra mål.

Ansökan

Skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) snarast möjligt, dock senast 2022-06-30. Då vi går igenom urvalet löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bygma

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons