Proffssäljare inom Bygg

Hornbach Byggmarknad AB (772) · Botkyrka

·

Ansök senast 3 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina Arbetsuppgifter

Är du en driven säljare med intresse av att utveckla och skapa nya kundrelationer?

Vill du samtidigt ta nästa steg i karriären och vara med och utveckla vår företagsförsäljning? Då kan du vara den vi söker!

I rollen som säljare kommer du att arbeta med professionell försäljning och rådgivning till våra proffskunder; hantverkare, serviceföretag, kommuner m.fl.

Du ansvarar för att ta fram offerter, orderregistrering samt presentera finansieringslösningar.

Som säljare driver och ansvarar för att skapa nya långsiktiga kundkontakter, vårda de befintliga kunderna och genomföra kundaktiviteter och besök.

Din Profil

Vi söker en person som har en stor drivkraft att skapa lönsamma affärer för oss och våra kunder. Du som söker behöver ha relevant erfarenhet av försäljning och rådgivning till professionella kunder troligtvis från bygg- eller bygghandelsbranschen. Vi tror även att du som söker har grundläggande kunskap inom byggprocesser och förmågan att kunna läsa ritningar.

Som person är du serviceinriktad och kundfokuserad samt brinner för försäljning. Detta för att kunna tillgodose kundernas krav och förväntningar. Har du ledarerfarenhet och kunskaper inom andra varuområden är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 40 tim/vecka. Schemalagd arbetstid måndag-fredag.

Lön: Enligt överenskommelse.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hornbach Byggmarknad AB (772)

Placering

Botkyrka

Kontaktperson

Hornbach Byggmarknad AB