Jobbsafari är en del avschibsted logo

Produktionskonsult Dynamics 365 Business Central/NAV

Produktionskonsult Dynamics 365 Business Central/NAV

Fellowmind Business Applications AB · Stockholm · Ansök senast 16 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Något som utmärker oss på Fellowmind är att vi numera sällan jobbar i rena ERP-projekt utan vi pratar snarare om plattformsprojekt där vi kan leverera på hela Microsoft plattform där vi förutom vår BC/NAV-avdelning har specialistgrupperingar inom Customer Engagement (CRM), Modern Work, Data & AI, Cloud & Security Infrastructure samt Custom Application Development vilket gör att vi kan addera ett än större värde till våra kunder.

Nu fortsätter vi att växa och rekryterar ytterligare en (eller två, tre…) Produktionskonsult(er).

Din primära arbetsuppgift hos oss är att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sina processer inom framförallt produktions- och närliggande flöden. Detta gör vi tillsammans i ett projektteam där vi med samlad kompetens förstår kundens hela verksamhet och hjälper dem i arbetet med att implementera ett nytt affärssystem, anpassa det befintliga och/eller uppgradera. Arbetsuppgifterna är varierande och inom ett brett spektrum och för att nämna några:

  • Förstudiearbete för att identifiera kundens fulla behov och därefter ta fram lösningar. Det kan vara standardlösningar men också unika lösningar anpassade för just kundens behov
  • Anordna workshops och utbilda kundens medarbetare i affärssystemet
  • Hjälpa och coacha kunderna vidare med sina verksamhetsprocesser
  • Hjälpa kunderna att få ut det mesta av sin Business Central-installation

Med utgång i våra värderingar – Always personal, Better toghther, Serious about fun och Act with courage är vi ett stöd genom hela arbetets gång och kundens fortsatta tillväxt.

Våra arbetsformer innebär att ditt projektteam kan vara av både större och mindre karaktär samt att ditt arbete utförs på vårt kontor men också i perioder ute hos våra kunder när tiden tillåter. Våra kunder är mindre till medelstora företag och inom flera branscher.

VI SÖKER DIG SOM:

Vi söker primärt dig som idag arbetar i en likande roll som produktionskonsult inom Dynamics 365 Business Central/NAV men som av någon anledning känner att något saknas. Kanske känner du inte att du utvecklas och jobbar inte med de senaste versionerna. Eller så saknar du sammanhållningen som är något vi lägger ett stort fokus på. Kanske känner du att ni inte är tillräckligt stora för att kunna erbjuda den bredd som vi nämnt ovan. Oavsett vad så är vi övertygade at vi har något att erbjuda dig!

En annan ingång till rollen kan vara att du sitter på det vi benämner som kundsidan med expertkunskaper inom produktionsprocesser och kanske suttit som avancerad användare och har således god förståelse i Business Central/NAV. Troligtvis har du även fungerat som exempelvis kravställare/stake holder gentemot systemleverantör men nu har ett intresse av att ta steget till en konsultroll.

Alternativt så arbetar du idag som konsult med fokus på produktionsflöden men inom något annat ERP-system som exempelvis Jeeves, Unit4, Pyramid eller något av de andra på marknaden, men är nyfiken och vill förkovra dig inom Microsoftvärlden!

Som du märker så kan du ha lite olika bakgrunder för denna roll men viktigast av allt är att du har förmågan, intresset och kreativiteten som krävs för att utmana både Fellowminds och våra kunders processer. Vi söker dig som är driven, har ett affärsmässigt förhållningssätt samt motiveras av tydliga mål och resultat. Likaså är du en teamplayer som likt oss tror på laget före jaget. Då du ofta arbetar i mer än ett projekt samtidigt är det också viktigt att du har god erfarenhet av att prioritera och strukturera ditt arbete.

Till dig som går igenom nålsögat i vår rekryteringsprocess så erbjuder vi (förutom en fantastisk tillväxtresa) det som vi vill påstå är:

Branschens bästa arbetsplats!

Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Jag vill i alla fall påstå det och här är lite om vad som erbjuds hos oss;

  • Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, med sunt förnuft och som fattar smarta beslut
  • En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
  • Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
  • Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
  • Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
  • Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

DET PRAKTISKA

Start: Omgående, men vi har givetvis förståelse för att du har en uppsägningstid

Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här utan utgår från att det ska fungera för alla parter

Placering: På något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fellowmind Business Applications AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Fellowmind Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons