Jobbsafari är en del avschibsted logo

Processtekniker

Swerock AB · Kalmar · Ansök senast 14 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Swerock är en av Sveriges största betongleverantörer. Genom stora satsningar på utveckling och med hållbarhet som främsta drivkraft ligger vi framkant när det gäller att skapa smarta lösningar för framtidens byggande. Vi gör byggandet lite enklare.

Från våra betongfabriker i Kalmar och Växjö producerar och levererar vi betong till våra kunder runt om i sydöstra Sverige.

Vi söker nu vår nästa kollega som tycker processtyrning, kundkontakt och att utföra lättare reparationer låter spännande och roligt. Du utgår från Kalmar, men kan vid behov även behöva stötta fabriken i Växjö.

Om tjänsten

Som processtekniker ansvarar du för framställning av betong genom processtyrning samt planering av inleveranser och betongbilar. Rollen innebär att du har daglig kontakt med våra leverantörer, chaufförer och kunder. Du är även behjälplig vid underhåll och lättare reparationer av betongfabriken.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse. Du tycker det är roligt med kundkontakt, är strukturerad och lösningsfokuserad. Du är prestigelös, driven och trivs med ett flexibelt arbetssätt.

Vi vill att du har god datorvana, B-körkort samt erfarenhet från att framföra maskinfordon såsom hjullastare. Har du erfarenhet av betong är detta meriterande, men det viktigaste är att du har en positiv inställning och viljan att växa tillsammans med oss!

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swerock AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Christopher Andersson, arbetschef

0733 33 93 20

Dela jobbannonsen

Anmäl annons