Jobbsafari är en del avschibsted logo

Processtekniker

Verkstaden i Hillerstorp · Gnosjö · Ansök senast 1 feb. (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Processtekniker i din ansökan

Om jobbet

Swedecote AB utför ytbehandling, paketering och distribution på 6 platser i Sverige för kunder med tonvikt inom fordonstillverkning. Vi är 130 anställda och omsätter ca 170 MSEK. Vi är kvalitet och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 samt 14001:2015. Vårt motto är "mer än bara yta" och vi strävar efter att vara ledande inom kvalitet, teknik och kostnadseffektivitet.

Vi söker förstärkning till vår anläggning i Hillerstorp

Om tjänsten

Du kommer att arbeta på företagets process- och underhållsavdelning med varierande arbetsuppgifter. Tjänsten innebära ett ansvar för analyser och underhåll av processer och en del problemlösning som uppstår. Du kommer även att delta i utvecklingen av verkstadens befintliga processer. Detta för att säkerställa en hög driftsäkerhet.

Din profil

För att passa in hos oss behöver du vara en person som inte är rädd för att hugga i och ta tag där det behövs. Vi söker dig som kan arbeta både självständigt och i grupp, samt har intresse för produktion och teknik. Som person är du lösningsorienterad, flexibel, tillmötesgående och har en positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande är kunskaper inom ytbehandling, truckkort och datorvana. Att du talar och skriver svenska obehindrat är ett krav.

Tjänsten är förlagd till dagtid, även en del jourverksamhet förekommer.

Rekrytering sker fortlöpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Verkstaden i Hillerstorp

Placering

Gnosjö

Kontaktperson

Swedecote AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Processtekniker i din ansökan