Processtekniker till Hörby

NOLATO MEDITECH AB · Hörby

·

Ansök senast 18 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi har produktionsenheter i Hörby och Lomma och är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering. Vi erbjuder en arbetsplats med starkt fokus på arbetssätt enligt LEAN principer och på utveckling av såväl verksamhet som medarbetare.


ARBETSUPPGIFTER

Som Processtekniker med inriktning mot automation kommer du jobba med att förbättra och utveckla vår produktionsprocess vad gäller effektivitet, kvalitet, maskintillgänglighet m.m.

Du kommer ansvara för inkörning och kvalifisering av utrustning samt dokumentering och utbildning i löpande produktion.

Du kommer till viss del sitta med i kundmöten och vara produktionens språkrör i nya projekt. Du kommer arbeta med avvikelsehantering och utbilda kollegor i ny teknologi och nya rutiner.

KRAVPROFIL

Du som söker ska minst ha gymnasial utbildning gärna inom teknik/tillverkningsindustri. Du har erfarenhet av arbete

inom automation och automationsteknik. Du ska besitta goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då det ingår att läsa ritningar, manualer och instruktioner samt dokumentera, vilket är en central del i arbetet. Har du erfarenhet av läkemedels- och eller plastindustri är detta en tung merit. Meriterande är även att du har erfarenhet att arbeta med Lean.

Som person är du kvalitetsmedveten, kommunikativ, ordningsam och proaktiv. Du är en lagspelare som bidrar till andras utveckling såväl som din egen. Vidare prioriterar du kundens kravställning och ett strukturerat arbetssätt. Du har positiv attityd, är nyfiken och intresserad av teknik.

Tjänsten är placerad på vår fabrik i Hörby och du kommer arbeta dagtid.


VAD VI ERBJUDER:

Du får möjlighet att arbeta i ett världsledande företag riktad mot medicintekniksektorn där vi förbättrar livet för många människor.


FRÅGOR:

För mer information om tjänsten, kontakta Stefan Hasselblad, HR Administratör, stefan.hasselblad@nolato.com eller Susanne Leion, Produktionsledare, susanne.leion@nolato.com


ANSÖKAN:

Om du känner att tjänsten låter intressant och passar din profil, skicka gärna in din ansökan till oss. Men vänta inte då vi arbetar löpande med rekryteringen. Sista ansökningsdag är den 2020-12-18

Ansökan skickar du till hr.meditech@nolato.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NOLATO MEDITECH AB

Placering

Hörby

Kontaktperson

Nolato Meditech AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Processtekniker Hörby i din ansökan