Jobbsafari är en del avschibsted logo

Processoperatör/Läkemedelstekniker, aseptisk fyllning hos Valneva

Processoperatör/Läkemedelstekniker, aseptisk fyllning hos Valneva

Academic Resource AB Uppsala · Uppsala · Ansök senast 15 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Academic Resource söker nu ytterligare fler Processoperatörer till aseptisk fyllning av flytande läkemedel till vår kund Valneva, ett läkemedelsföretag i Stockholm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos vår kund med start mellan April- Juni. Arbetet är förlagt till dagtid, 07.00-15.30.


Om Valneva

Valneva Sweden AB är den svenska delen av Valneva och har en lång historia. Bolaget bildades 1993 när dåvarande SBL, Statens Bakteriologiska Laboratorium delades in i en myndighetsdel, Smittskyddsinstitutet (i dag en del av Folkhälsomyndigheten) och en bolagsdel, SBL Vaccin AB. Våren 2015 såldes vaccinbolaget av sin dåvarande ägare Crucell Sweden AB i Solna till det österrikisk-franska vaccinbolaget Valneva SE.”

Valneva har flera vacciner under utveckling, inklusive unika vacciner mot Borrelia, COVID-19 och chikungunya. Valnevas portfölj innehåller två kommersiella vacciner för resenärer: ett för förebyggande av japansk encefalit och ett för förebyggande av kolera. Valneva har verksamhet i Österrike, Sverige, Storbritannien, Frankrike, Kanada och USA med över 500 anställda.


Arbetsuppgifter:

I rollen som processoperatör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara aseptisk fyllning av flytande läkemedel, men du kommer även arbeta med autoklavering, diskning och kapsylering. Arbetet utförs huvudsakligen i renrum, och alla medarbetare förväntas medverka till att verksamheten uppfyller ställda GMP krav.


Vi söker dig som har

• Erfarenhet av arbete som operatör inom industri

• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

• Arbetat med aseptisk fyllning (meriterande)

• Arbetat som operatör i läkemedelsbranschen (meriterande)

• Kunskap om och erfarenhet av GMP (meriterande)


Din profil

Vi söker till den här rollen en ansvarsfull person som arbetar noggrant och effektivt samt är flexibel, då du kommer att arbeta med flera olika arbetsuppgifter. Du har god förmåga att planera och strukturera det egna arbetet och slutföra det inom givna tidsramar. Vidare är du en person med positiv inställning som har god samarbetsförmåga men även kan arbeta självständigt.

Är du den vi söker?


Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Vop0422

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Resource AB Uppsala

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Academic Resource AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons