Jobbsafari är en del avschibsted logo

Processoperatörer till Tree To Textile

Adecco Sweden AB · Bromölla · Ansök senast 20 okt. (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara en del av vår resa med att utveckla och industrialisera en ny innovativ textilfiber med hållbar prestanda? Kom och häng med oss på TreeToTextile! Syftet med vårt företag är att göra hållbara textilfibrer tillgängliga för alla. Vi går nu in i en uppskalningsfas och bygger vår demoanläggning vid Stora Enso Nymölla. Vi behöver utöka med ytterligare två medarbetare.

Om tjänsten
Målsättningen för demoanläggningen i Nymölla är att verifiera, förfina och optimera processen i en industriell miljö. Det huvudsakliga ansvarsområdet som processoperatör på TreeToTextile är att producera textilfiber på ett säkert och effektivt sätt.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att:
 • övervaka och styra produktionen på ett optimalt sätt
 • start och stopp av olika delar sker så säkert och effektivt som möjligt
 • utföra felsökning vid störningar
 • förse produktionen med råvaror och hantera slutprodukten
 • ta prover och utföra analyser i både process och på färdig produkt
 • rengöra processutrustningen
 • utföra förebyggande underhåll samt avhjälpande underhåll vid underhållsstopp.
Om dig
För att lyckas i tjänsten behöver du ha gymnasie- eller yrkeshögskoleutbildning med fokus på driftsteknik, processteknik, mekaniker eller el och automation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete från kontinuerlig processindustri under några år samt av att köra gaffeltruck.
För att klara arbetsuppgifterna på ett bra sätt krävs goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt.
Du behöver också kunna trivas att arbeta när alla svaren inte på förhand är givna, utan att du motiveras av att en del av arbetet är att finna lösningar på de utmaningar som uppkommer.
Jobbet innebär främst arbete i intermittent 3-skift, men kortare perioder av kontinuerligt 3-skift kommer att förekomma. Därför är det en förutsättning att du som ansöker kan arbeta obekväm arbetstid.

Vidare värdesätter vi:
Att du är en person som tar egna initiativ, har lätt för att samarbeta, gillar problemlösning, har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du drivs mot förutbestämda mål. Vi ser också att du har förmåga och intresse för utveckling, lärande och för hållbarhet.

Varför jobba hos oss?

Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång. Hos oss kommer du vara med och bidra till att skapa en långsiktig hållbar textilindustri.
 • Arbete i ett mycket innovativt och nyskapande företag
 • Intressanta och varierande arbetsuppgifter i teknikens framkant
 • Stort fokus på lärande och kompetensutveckling
 • Friskvårdsbidrag & gym
 • Kollektivavtalade villkor, försäkringar och pensionslösningar
Om TreeToTextile

TreeToTextile bygger på visionen: Bättre textilier i harmoni med naturen, för alla. Målet är att distribuera en ny teknik för att producera textilier från förnybara råvaror och därigenom erbjuda en ny hållbar billig textilfiber till leverantörer och varumärken runt om i världen. Vår innovation är redo för uppskalning i en demo-anläggning som blir vår nästa spännande milstolpe mot industrialisering. Vårt företag är ett joint venture mellan entreprenören Lars Stigsson, H&M, IKEA och Stora Enso. Vi tror starkt att blandningen av kompetens och våra ägares globala storlek ger oss en unik möjlighet att påverka textilindustrin. Till förmån för planeten och alla som lever på den. Vårt mål är först och främst att hedra vår egen vision men också att inspirera till och katalysera nya revolutionerande innovationer och samarbeten.

Kontaktuppgifter

Sista ansökningsdag är den 20/10, rekryteringsarbetet sker löpande varav tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

TreeToTextile har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Carina Falck
carina.falck@adecco.se 073-6847245

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Bromölla

Dela jobbannonsen