Processoperatör

Mejeriet i Visby · Gotland

·

Ansök senast 26 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.

Vi söker nu personal till produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver

OM TJÄNSTEN

Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av processen för tillverkning av mjölkpulver och sköta förpackning av mjölkpulver i 25-kgs säckar samt 1000 kgs Big Bags. Du kommer att se till att produktionen fungerar bra och effektivt. Du blir därmed en viktig del i produktionskedjan. Du ansvarar för att övervaka och styra olika produktionsprocesser. Vid behov kommer du även att arbeta med att identifiera och lösa enklare tekniska fel som kan uppstå, samt att utföra enklare förebyggande underhåll av maskinerna. I tjänsten ingår även dokumentation samt att aktivt delta i kvalitets- och livsmedelsäkerhetsförbättringsaktiviteter.

Arbetstiderna är treskift (fm, em och natt).

I din roll som processoperatör kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Sköta processen för mjölkbehandling och produktion av mjölkpulver
  • Sköta förpackning av mjölkpulver
  • Dokumentation

Den verksamhet som bedrivs på vårt Mejeri ställer höga krav på att rutiner och att hygienkrav efterföljs enligt gällande lagar och direktiv från myndigheter.

OM DIG

Vi söker dig som har avslutat gymnasial utbildning, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande. Erfarenhet av operatörsarbete från livsmedelsindustri är meriterande. Som person är du givetvis noggrann, ansvarsfull och engagerad. Då en del tekniskt/mekaniskt arbete kan ingå i tjänsten ser vi gärna att du har tekniskt intresse. Vidare är det viktigt att du trivs med lagarbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Om du dessutom har en förståelse för processer, samt att din och andras roller på företaget är viktiga i produktionen kommer du att trivas hos oss.

Välkommen med din ansökan via länken.

Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden och lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA

Produktionschef:

Daniel Gardell

Tfn: 073 - 852 31 03

Facklig kontaktperson för LIVS :

Thomas Klang

Tfn: 073 – 852 28 64

COVID-19 Notice

We are busy producing dairy products so we can continue #fillingtheshelves and #feedingthenation. Recruiting talent to Arla thus stays one of our top priorities also during these difficult times. Necessity is the mother of invention, so we have moved to virtual hiring and onboarding processes so we enable candidates and our recruitment teams to get close while respecting social distancing. If at the final stages of a recruitment, a candidate would prefer to meet in person, we take all the necessary precautions to ensure everyone's safety.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mejeriet i Visby

Placering

Gotland

Kontaktperson

Arla Foods AB