Jobbsafari är en del avschibsted logo

Processoperatör, vikariat

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB · Askersund · Ansök senast 10 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till massafabriken i Aspa söker vi Dig som har en gymnasieutbildning med någon form av teknisk/processteknisk inriktning samt vilja och förmåga att utvecklas vidare. Det är meriterande om Du har erfarenhet av att arbeta inom massa- och pappersindustrin eller processindustri, arbetat skiftgång (förmiddag, eftermiddag, natt) samt innehar truckkort. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga och ansvarstagande.

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att övervaka, styra och trimma produktion och process mot hög produktions- och kostnadseffektivitet, hög tillgänglighet och förhindra driftstörningar. I arbetsuppgifterna ingår även rondering, provtagning och journalföring.

Ansök redan idag, urval sker löpande och tjänsten finns för tillträde snarast.

Om företaget:

Ahlstrom-Munksjö är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara lösningar till kunder över hela världen. I vårt erbjudande finns dekorpapper, filtermaterial, releasepapper, slipbaspapper, non-woven, elektrotekniskt isoleringspapper, glasfibermaterial, förpacknings- och etikettmaterial, tejp, material för medicinska ändamål och diagnostiklösningar. Vår årliga nettoomsättning är cirka 2,7 miljarder euro och vi har cirka 7 800 anställda. Läs mer på www.ahlstrom-munksjo.com

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB tillverkar blekt och oblekt sulfatmassa från förnyelsebar råvara. Vi månar om att gemensamt skapa en arbetsplats som ska präglas av respekt och omsorg för den enskilde individen och vi sätter hälsa och säkerhet först. Aspa Bruk erbjuder en stor bredd på arbetsuppgifterna och eftersom vi är en relativt liten organisation hjälps vi åt att lösa problem. Detta medför också närhet till andra beslutsfattare och med stor möjlighet att påverka. Anläggningen har ca 190 medarbetare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Placering

Askersund

Kontaktperson

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons