Jobbsafari är en del avschibsted logo

Processoperatör sökes till Sika!

Perido AB · Stockholm · Ansök senast 4 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du tidigare erfarenhet från att arbeta inom produktion? En utvecklande tjänst väntar hos Sika för dig som med stor noggrannhet och engagemang tar dig an arbetsuppgifter! Kan detta vara något för dig? Läs gärna vidare!

Om tjänsten

Perido söker en Processoperatör till Sika Sverige, ett stort och väletablerat företag som är en av världens ledande leverantörer av kemiska specialprodukter till byggbranschen och industrin. Här präglas klimatet av ambition och inspiration, och man främjar förtroendefulla och respektfulla arbetsrelationer. Många väljer att stanna länge hos Sika. I dagsläget arbetar ett femtiotal medarbetare på kontorets olika avdelningar. Kontoret är lokaliserat i Spånga, i västra delen av Stockholms kommun.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Processoperatör kommer du att arbeta med betongproduktion och följa olika recept. Med stor noggrannhet förbereder, mäter och blandar du tillsatser som används i produktionen, antingen för att påskynda eller fördröja härdning. Betongen förvaras sedan i stora silon. I tjänsten ingår även koordinering av lastbilar som hämtar och lämnar godset. Det är viktigt att du har förståelse för hur en produktionsprocess med sina olika flöden kan fungera, från ax till limpa.

Dina egenskaper

Vi tror att du är trivs i en roll som ställer höga krav på noggrannhet och effektivitet. Du försöker att arbeta så proaktivt som möjligt i den mån det går och tvekar inte på att ta initiativ när du ser att en förändring kan göras. Vidare är du en engagerad kollega som arbetar med effektivitet, även när tempot är högt. Slutligen är du en riktigt bra lagspelare som hjälper kollegor och tar stort ansvar, såväl för ditt eget arbete som företagets i stort.

En kul tjänst väntar! Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av att arbeta med produktion i tillverkningsindustri, ex. livsmedelsbranschen eller liknande
  • God förståelse för produktionsflöden och processer
  • Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift

Meriterande:

  • Teknisk utbildning från gymnasiet
  • Erfarenhet av arbete inom processproduktion

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag initialt 6 månader via Perido, därefter möjlig överrekrytering till kunden.

Start enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.

Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Amanda Delvén som kan nås på mejl amanda.delven@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33485 i ämnesraden.

Om Perido

Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perido AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Perido AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons