Processoperatör, Reningsverk

AAK Sweden AB · Karlshamn

·

Ansök senast 8 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en Processoperatör till Reningsverket i Karlshamn

AAK utvecklar och erbjuder vegetabiliska oljor av hög förädlingsgrad i nära samarbete med våra kunder, för att på så sätt skapa förutsättningar för bestående affärsresultat. Detta åstadkommer vi genom vår djupgående expertis inom oljor och fetter i livsmedelsapplikationer, vårt stora utbud av råvaror samt vår breda processkapacitet.

Vår unika kundgemensamma produktutveckling kombinerar våra kunders kompetens och kunskap med våra egna kapaciteter och synsätt. Det ger oss möjlighet att utveckla lösningar på kundspecifika behov inom många industrier – däribland choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, barnmat, foodservice och kosmetik.

Vår beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. Vårt huvudkontor finns i Malmö. AAK har fler än 20 produktions- och kundanpassningsanläggningar, försäljningskontor i fler än 25 länder och fler än 3.800 anställda som arbetar engagerat med att skapa innovativa och värdeskapande lösningar för våra kunder.

We are AAK – The Co-Development Company

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Om tjänsten
Inom avdelningen Driftshjälpmedel ingår Ångcentralen och Reningsverket. Reningsverket ansvarar för att ta hand om produktionsanläggningarnas avloppsvatten och tillse att det är rent vatten som når havet. Även kylvattenproduktion ligger inom Reningsverkets ansvarsområde.

Reningsverket består av tre delar; fettavskiljning, biologisk rening och slamcentrifugering. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är drift och övervakning av Reningsverket med kringliggande supportsystem. Optimering och styrning är en del av det dagliga arbetet. En viktig uppgift som Processoperatör i Reningsverket är provtagning av vattenflöde från produktionsanläggningarna.

I rollen som Processoperatör jobbar du självständigt över stora ytor både med filterbyte och renspolningar av processteg som naturliga inslag. Tjänsten innebär ett nära samarbete med Skiftchef, Pannoperatör och med vår underhållsorganisation.

Då du blir självgående operatör på ditt skift ställs höga krav på förmåga till felsökning och problemlösning vid behov. Du blir en viktig del i teamet och en förutsättning för att nå avdelningens mål.

Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer rapportera till chef för Driftshjälpmedel. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidens förläggning är kontinuerligt 2-skift.

Vem är du?

Erfarenhetsbakgrund:
Vi söker dig som har erfarenhet av avloppsrening eller motsvarande. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet från arbete som operatör inom process- eller tillverkningsindustri.

Vi önskar även att du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna SAP.

Personliga förmågor:
Du har en vilja att utveckla både dig själv och vår process. Som person tar du stort ansvar för vad du presterar och du är driven i ditt arbetssätt. Bland personliga egenskaper värdesätter vi att du är noggrann, har förmågan att ha ordning och reda samt kan prioritera för att nå uppsatta mål. Du gillar problemlösning och högt tempo.

Du erbjuds ett spännande jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med övriga organisationen.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Koncernspråket är engelska och ser därför gärna att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Kontaktperson
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för Driftshjälpmedel Dan Nilsson på telefon 0734-308896 eller via mail dan.nilsson@aak.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Karin Nilsson, HR Business Partner, telefon 0454-823 27 eller via mail anna-karin.nilsson@aak.com

Ansök med CV, samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst till senast den 8 november 2020.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.

AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AAK Sweden AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Dan Nilsson

0734-308896