Jobbsafari är en del avschibsted logo

Processoperatör Hydreringen

AAK Sweden AB · Karlshamn · Ansök senast 23 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en Processoperatör till Härdningen i Karlshamn

Vårt verksamhetssyfte, Making Better Happen™, beskriver vår strävan efter ständig förbättring.

AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med våra oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan våra kunder även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande oljor och fetter hjälper vi våra kunder att lyckas bättre.

Kundgemensam produktutveckling samt en förståelse av vad "bättre" innebär för varje enskild kund är kärnan i vår verksamhet. Med våra flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar vi våra värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, foodservice och kroppsvård. Våra 3.900 medarbetare samarbetar tätt med våra kunder via 25 regionala försäljningskontor, 15 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar.
AAK, med huvudkontor i Malmö, är noterat på Nasdaq-börsen i Stockholm och har strävat efter ständig förbättring i 150 år.

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Om tjänsten
Vi söker nu en processoperatör till Härdningsavdelningen då en av våra medarbetare lämnar oss för nya utmaningar. Härdningen ansvarar för att tillverka oljekomponenter för antingen leverans direkt till kund eller för vidare användning i fabriken.

Härdningen består av delavsnitten; Hydrering, Omestring och elektrolysörer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna utförs i första hand från manöverrum och inkluderar drift och övervakning av anläggningen samt kringliggande supportsystem. Då processerna har varierande automationsgrad ingår både styrning via styrsystem såväl som manuell styrning av process.

I rollen som Processoperatör ansvarar du för avdelningens dagliga drift inklusive övervakning, styrning och optimering av processerna. Andra förekommande arbetsuppgifter är bl.a. produktionsrapportering, dosering av tillsatser samt provtagning. Tjänsten innebär även ett nära samarbete med våra planerings- och underhållsavdelningar.

Höga krav ställs på processförståelse samt förmåga till felsökning och problemlösning vid behov. Du blir en viktig del i teamet och en förutsättning för att nå avdelningens mål.

Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer rapportera till chef för Hydreringen. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidens förläggning är kontinuerligt 6-skift.

Vem är du?

Erfarenhetsbakgrund:
Vi söker dig som har gymnasiekompetens inom teknik/natur eller motsvarande. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet från arbete som operatör inom process- eller tillverkningsindustri.

Vi önskar även att du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna SAP.

Personliga förmågor:
Du har en vilja att utveckla både dig själv och vår process. Som person tar du stort ansvar för vad du presterar och du är driven i ditt arbetssätt. Bland personliga egenskaper värdesätter vi att du är noggrann, har förmågan att ha ordning och reda samt kan prioritera för att nå uppsatta mål. Du gillar teknik, problemlösning och högt tempo.

Du erbjuds ett spännande jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med övriga organisationen.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Kontaktperson
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för Härdningen Robin Gunnarsson på telefon 0709-992368 eller via mail robin.gunnarsson@aak.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marie Sundström, HR Business Partner, telefon 0454-828 67 eller via mail marie.sundstrom@aak.com

Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst, senast den 23 oktober 2022. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.

AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AAK Sweden AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Marie Sundström

marie.sundstrom@aak.com0454-828 67

Dela jobbannonsen

Anmäl annons