Processledare

Gunnar Dafgård AB · Götene

·

Ansök senast 18 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för att arbeta med människor, teknik och problemlösning? Vill du hjälpa till att utveckla världens bästa matfabrik samtidigt som du vill göra något för miljön? Då kanske processledare är något för dig! I Köket i Källby tas det hela tiden snabba beslut och vi får mycket saker gjort samtidigt som vi alltid har familjeföretagets långsiktighet.

Vi söker nu Processledare som vill vara med och utveckla vår fabrik för att bli säkrare, laga godare mat och driva ut förluster så vår klimatpåverkan minskas!


Arbetsuppgifter

Rollen som Processledare innebär att du är ansvarig och drivande i problemlösning och förbättringsarbete på en produktionslinje. Ditt jobb är att stabilisera processen genom att ta bort fel. En stor del av arbetet går till att ta fram data, hitta rotorsaker och genomföra förbättringsåtgärder. Allt tillsammans med teamen vid linjen. Du jobbar tätt med en Linjeledare och en Underhållsledare. Tillsammans bildar ni en Linjestruktur och ansvarar för linjens resultat, 24/7. Dafgårds Produktionssystem har inslag av Six Sigma/Lean/TPM/WCM – anpassat för Köket i Källby.

Processledare är en början på din karriär i vår fabrik och efter det förväntas du kliva vidare inom företaget.


Kvalifikationer & Egenskaper

För att trivas i rollen som processledare har du ett eget driv att konstant förbättra och gillar att jobba med människor. Du behöver vara analytisk och tycka det är kul att lösa problem. Du tar ägandeskap för ditt arbete och låter inget trilla mellan stolarna.

Vi ser att du som söker har, minst en, av följande bakgrunder:

• Nyutexaminerad från högskola/universitet med inriktning på produktion eller liknande

• Erfarenhet från produktion och vill ta nästa kliv

Är du den vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss, anställning sker fortlöpande.


Ansökan

Välkommen med din ansökan och meritförteckning till ansokan@dafgard.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdatum är 18 december 2020. Märk ansökan med ”Processledare”. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Frågor om tjänsten besvaras av HR-administratör Amanda Svensson, amanda.svensson@dafgard.se.

Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka in ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen/

Om oss

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1200 anställda och en omsättning på 3 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gunnar Dafgård AB

Placering

Götene

Kontaktperson

Gunnar Dafgård AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Processledare i din ansökan