Processingenjör

Akzo Nobel Adhesives AB · Kristinehamn

·

Ansök senast 1 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

AkzoNobel Adhesives AB har tillverkat trälim och hartsystem i Kristinehamn sedan 1962. Produkterna används vid tillverkning av möbler, snickerier, golv och bärande konstruktioner. AkzoNobel Adhesives AB är en del av AkzoNobel-koncernens globalt erkända Wood Coatings leverantör. Årligen levereras cirka 120 000 ton trälim till kunder Europa, Nordamerika, Sydamerika, Sydafrika och Asien. På siten idag är vi 100 anställda.


Har du förmågan att optimera och utveckla processer? Är du duktig på att få med dig människor på en resa mot ständiga förbättringar? Vill du arbeta i en internationell miljö på lokal nivå och är nyfiken som person? Vi söker nu en ny kollega som Processingenjör till vår site i Kristinehamn!

Vad kommer du arbeta med?


Som Processingenjör ingår du i gruppen Quality Assurance Quality Control (QAQC-gruppen) under ansvar av Site Quality Manager. Du kommer främst att fokusera på optimering av befintlig processutrustning samt utveckling av övrig process, arbeta med olika projekt på anläggningen samt arbeta med ständiga förbättringar inom säkerhet, miljö, produktivitet och kvalitet. Du kommer många gånger fungera som informell ledare med stort ansvar dock utan något formellt personalansvar. Utöver detta kan dina arbetsuppgifter se ut på följande vis:

• Initiera och genomföra förändringar i produktivitets-, kvalitets- och säkerhetsbefrämjande syfte

• Skriva instruktioner/processbeskrivningar som är kopplade till ny processteknologi

• Delta i grupper som arbetar med projekt inom processutveckling

• Löpande kontakt med respektive utvecklingslab och produktlab

Tjänsten är på heltid tillsvidare med start omgående. Du kommer vara placerad på vår site i Kristinehamn och rapportera till Site Quality Manager.

Vem är du?

Du som person är varm, ödmjuk och prestigelös med en stark teamkänsla. Du är processtänkande och kan se till både detaljer som till helheten, alltid med våra höga säkerhetskrav i åtanke. Förändringar driver dig och du tar dig an alla arbetsuppgifter med ett stort engagemang som smittar av sig till dina medarbetare. Dessutom delar du mer än gärna med dig av dina kunskaper till dina medarbetare och arbetar aktivt för att skapa en positiv, nytänkande och engagerande arbetsmiljö.

För att du ska bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en ingenjörsexamen med inriktning maskinteknik. Gärna ett erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kemisk processindustri är till fördel. Du har en fallenhet för att sätta dig in i olika system. Vi arbetar bland annat med SAP. För tjänsten krävs det goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då du kommer ha såväl lokala som globala kontakter.

Varför ska du välja AkzoNobel som din nya arbetsgivare?

Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg-, lim- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till årets Employer Branding Företag 2020. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan

Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och innovation som viktiga principer. Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.


För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Eva Gustavsson, Site Quality Manager, +46 550 08 8838

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 76 112 85 64

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Akzo Nobel Adhesives AB

Placering

Kristinehamn

Kontaktperson

Akzo Nobel Adhesives AB