Jobbsafari är en del avschibsted logo

Processingenjör till Malmberg Energy Kristianstad

Processingenjör till Malmberg Energy Kristianstad

Malmberg · Kristianstad · Ansök senast 16 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba med tekniska lösningar för geoenergi och biogas? Till Yngsjö, Kristianstad söker Malmberg Energy en processingenjör!

Malmberg Energy i Yngsjö, strax utanför Kristianstad kommun, utökar teamet ytterligare och söker en processingenjör. I rollen som ingenjör arbetar du med miljötekniska lösningar inom biogas och geoenergi. Du får chans att arbeta med processdesign och dimensionering av utrustning. Vill du bli del av ett företag med tydlig entreprenörsanda som snabbt går från idé till handling? Hos oss på Malmberg Energy får du frihet att ta ansvar för dina uppgifter i projekten, chans att påverka och möjlighet att bli del av ett stabilt företag i en miljöteknisk bransch.

Ditt anställningserbjudande

Malmberg Energy erbjuder dig en teknisk och utvecklande roll som processingenjör. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Hos oss på Malmberg får du det bästa av två världar! Du får den lite mindre verksamhetens fördelar med det nära och familjära anslaget och samtidigt den växande marknaden med kunder över hela landet i en verklig framtids- och tillväxtbransch. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet, inom vatten och inom energi. Våra värderingar är kompetens, kreativitet, öppenhet och glädje.

Häng med på vår resa mot Generation Zero - noll utsläpp, noll avfall och noll gifter!

Dina arbetsuppgifter
  • Dimensionering av utrustningar och processdesign.
  • Delaktighet vid uppstarten och intrimning av anläggningarna.
  • Arbeta nära säljare och projektledare med tekniska frågor för att säkerställa att utrustningarna uppfyller de krav som ställt under dimensioneringen.
  • Medverka i försäljningsarbetet i offertfasen och granskning av processlösningar.
Värt att veta

Du blir del av ett team bestående av automationsingenjörer, mekanikkonstruktörer och processingenjörer. Din närmaste chef är teknik- och utvecklingschefen. Tjänsten är placerad i Yngsjö och resor kan förekomma i tjänsten.

Våra förväntningar

l den här rollen söker vi dig som har en civilingenjörsexamen inom exempelvis kemiteknik. Du har erfarenhet som processingenjör. Därmed är du van att dimensionera utrustningar och att arbeta med processdesign. Vi ser det som meriterande om du tidigare har erfarenhet av entreprenadverksamhet. Då vi har internationella kunder och kollegor i andra länder, har du god nivå på både svenska och engelska.

Som person är du lösningsorienterad med erfarenhet av att själv driva och ansvara i dina projekt. Du har en god kommunikativ förmåga såväl mot beställare som kollegor. Du har ett stort intresse för att lära nytt och trivs i en entreprenöriell miljö.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmberg

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Angelina Nilsson

angelina.nilsson@tng.se0768384163

Dela jobbannonsen

Anmäl annons