Jobbsafari är en del avschibsted logo

Processingenjör / Processtekniker

AHLSTROM-MUNKSJÖ STÄLLDALEN AB · Borlänge · Ansök senast 6 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Processingenjör Ahlstrom-Munksjö Ställdalen

Ahlstrom-Munksjö Ställdalen fortsätter att växa och vi söker nu en Processingenjör/processtekniker som kan hjälpa produktionen att leverera ännu bättre!

Arbetsuppgifter

Som processingenjör på A-M Ställdalen arbetar du aktivt och systematiskt med förbättringsarbete inom produktionen. Du leder förbättringsarbete genom LEAN och standardiserat arbetssätt. Du är även händelseansvarig i vårt riskanmälningssystem för produktionen. Medverka vid ”process change control” tillsammans med relevanta stakeholders. Du samarbetar tvärfunktionellt med kvalitetsavdelningen och teknisk kundservice för att upptäcka och åtgärda kvalitetsavvikelser. Tillsammans med inköp och underhåll deltar du i och utreder olika inköp till maskinerna.

Vissa förbättringsprojekt leder du och arbetar med andra stakeholders i fabriken för att skapa så bra produktion som möjligt. Du utför även risk- och konsekvensanalyser enligt rutin samt utför årliga uppföljningar och kartläggningar av det egna arbetsområdet. Du arbetar nära produktionsledaren och tillsammans har ni ansvar för driften av en av våra fibertygsmaskiner. Till arbetet förekommer även viss processbeskrivning och rutinbeskrivning av olika moment. Arbetstiden är dagtid på plats i Ställdalen.

Erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som är självgående med en gedigen yrkeserfarenhet av papperstillverkning eller liknande erfarenhet från processindustrin. Det ses som väldigt meriterande om du har teknisk universitet/högskoleutbildning i form av ingenjörsexamen eller motsvarande. Har du anammat dig denna kunskap via ditt arbetsliv och yrkeserfarenheter så är det likvärdigt i våra ögon. Har du kunskaper och erfarenhet från LEAN-arbete så är det något du kommer få väl användning utav hos oss. Är du även en god projektledare med flera lyckade projekt i ryggen tycker vi absolut att du skall söka tjänsten.

Kommer du utanför Ljusnarsbergs kommun?

En bra förmån för dig som bor utanför Ljusnarsbergs kommun är att du har möjlighet att resa med tåg och räkna in din restid i arbetstiden. Tåget stannar utanför vårt pappersbruk och vi står för kostnaden av pendlarkortet.

Övrigt

Söker tjänsten gör du via vårt rekryteringssystem via följande länk: https://bit.ly/3esk23S

Går det inte klicka på så kopiera och klistra in.

Länken tar dig till vårt rekryteringssystem där du kan skicka in CV, personligt brev och övriga dokument med din ansökan.

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att maila till stefan.b.johansson@ahlstrom-munksjo.com

Om Ahlstrom-Munksjö Ställdalen

Vi är specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är syntetiska material som har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, förstärkning vid formgjutning, color catcher, stöd för plantering samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av våra produkter. Ställdalen har idag totalt 165 anställda.

Ahlstrom-Munksjö is a global leader in fiber-based materials, supplying innovative and sustainable solutions to its customers. Our mission is to expand the role of fiber-based solutions for sustainable everyday life. Our offerings include filter materials, release liners, food and beverage processing materials, decor papers, abrasive and tape backings, electrotechnical paper, glass fiber materials, medical fiber materials, diagnostics and energy storage solutions, as well as a range of specialty papers for industrial and consumer end-uses.

Our annual net sales are about EUR 2.7 billion and we employ some 7,800 people. Read more at www.ahlstrom-munksjo.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AHLSTROM-MUNKSJÖ STÄLLDALEN AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Ahlstrom-Munksjö Ställdalen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons