Privatrådgivare till den lokala banken

Länsförsäkringar Östgöta · Norrköping

·

Ansök senast 16 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bli del av någonting större? Hos oss är du med och skapar trygghet och möjligheter för östgötarna. Du blir en del av banken med stark lokal närvaro, personliga möten och engagerade medarbetare och tillsammans skapar vi de bästa kundupplevelserna. Vill du vara med?

I rollen som Privatrådgivare arbetar du kundfokuserat, finner lösningar och hjälper våra kunder att möjliggöra sina drömmar. Vi möter våra kunder i såväl fysiska som digitala möten. Du bokar, förbereder och genomför kvalificerade rådgivningsmöten där målet är att hitta en optimal helhetslösning för kunden inom spara, placera, låna, försäkra och betala. Tillsammans med dina kollegor på Länsförsäkringar Östgöta och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling skapar vi trygga, trogna och långsiktiga kundrelationer.

Vem är du?

Vi förväntar oss att du drivs av försäljning och har lätt för att skapa värdefulla relationer. För att både trivas och lyckas i rollen behöver du vara engagerad, resultatinriktad och ha ett genuint intresse för att skapa marknadens bästa kundmöte. Du gillar proaktivitet och arbeta med uppsökande kundaktiviteter. Noggrannhet och kvalité är en självklarhet för dig i ditt jobb. Du har förmågan att kommunicera och skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor. Då vi lever i en föränderlig värld är det viktigt att du har en god omställnings- och anpassningsförmåga och gillar när verksamheten utvecklas.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet från branschen med ett stort intresse och driv att skapa goda affärsrelationer viljan att fortsätta utvecklas. Vi ser det som mycket meriterande om du innehar Swedseclicens för Rådgivare och Bolån. Är du dessutom flerspråkig så ser vi det som en stor tillgång.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten idag eller senast den 16 december. Har du frågor kontakta Privatmarknadschef Bengt Lindgren, 011-29 02 58 eller HR-partner Elin Wigert, 013-29 07 88. Facklig kontaktperson Ninwa Georgis Pols 013-29 06 49

Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Länsförsäkringar Östgöta

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Länsförsäkringar Östgöta