Jobbsafari är en del avschibsted logo

Prissättare till Din Bil Bredden

Din Bil Sverige AB · Solna · Ansök senast 28 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Anläggningen i Bredden är en av Din Bil´s mindre anläggningar. Här arbetar nio engagerade medarbetare på servicemarknad. Nuvarande prissättare ska gå på föräldraledighet och en ersättare behövs under tre månader.
På servicemarknaden tar vi hand om våra kunders bilar och de begagnade bilar som lämnas åter till oss och som sedan annonseras på vår begagnatmarknad, vilket betyder att hälften av våra kunder är externa och hälften är interna.
Vi söker en prissättare med goda kunskaper i Automaster och som är bekant med Cabas. Kunskap i Etka är meriterande.  Tjänsten är till att börja med tre månader men för rätt person kan tjänsten bli förlängd då vi har ramavtal med en större koncern och kontakt med flera företag i branschen.

I rollen som prissättare kommer du främst att prissätta service samt reparationer. Du kommer också ha kontakt med kunder, både via telefon och i vår kundmottagning. Då vi i Bredden har norra Stockholms begagnathub så kommer du att vara ansvarig för att dessa bilar tas om hand genom hela verkstadsprocessen, vilket kräver ett systematiskt och strukturerat arbetssätt.


Din Profil

Du är fordonsintresserad och har en relevant gymnasieutbildning och/eller något års arbetslivserfarenhet inom bilbranschen och Automaster.
Du har goda kunskaper i MS Office, god teknisk kännedom och är flytande i tal och skrift i framförallt svenska.
Självklart är du noggrann, strukturerad med stort engagemang för uppgiften. Då vi är ett mindre team i Bredden så du måste trivas i att jobba i en mindre grupp där vi täcker upp för varandra om det behövs.

 
Övrig information

Tjänsten är ett vikariat på tre månader och ska tillsättas omgående. Tjänsten är belägen i Bredden.
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 28 januari, så skicka in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta carina.stjernstrom@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat Ageris, AMGA och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi.

Läs mer här:  http://barona.se/om-oss/
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Din Bil Sverige AB

Placering

Solna

Kontaktperson

Barona Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons