Jobbsafari är en del avschibsted logo

Print Account Manager

Artportable AB · Stockholm · Ansök senast 3 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Artportable stärker nu upp säljavdelningen med nya kollegor som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång. Vi erbjuder ett seriöst säljjobb med stor utvecklingsmöjlighet. Vi sitter i moderna lokaler i gatunivå och vi erbjuder en anställning hos ett bolag som har sunda värderingar och som verkligen ser sina anställda som familjemedlemmar.

Lön

Mållön SEK 45.000/månad

Vår framgångssaga:

Artportable har lyckats utmana konstvärlden med en digital plattform som erbjuder konstnärer att nå ut med sina verk utan att betala stora belopp i provision. Vi är inne i en global tillväxtresa och söker nu drivna säljare som vill vara med och ta Artportable från att vara Skandinaviens ledande konstplattform till att bli en ledande global aktör på sikt.

Artportable är det självklara valet för över 1000 nordiska konstnärer när de vill nå ut med sina verk mot en relevant målgrupp. Varje dag kontaktar nya konstnärer oss och vill ansluta sig till plattformen. Vi bidrar till våra anslutna konstnärers framgång genom att jobba nära och erbjuda ett ekosystem för att att nå en så stor och relevant målgrupp som möjligt.

Din roll:

I rollen som Print Account Manager kommer du att förvalta relationen med befintliga kunder och bearbeta nya leads. Som komplement till Artportables egna kanaler och 40.000 följare i sociala medier kommer du att ha tillgång till Sveriges största mediehus. Vi publicerar regelbundet content i Svenska Dagbladet, Aftonbladet, Gods och Gårdar och inte minst i vårt egna magasin Artportable Magazine (bilaga i Sköna Hem).

Telefonen kommer att vara ditt främsta arbetsverktyg för att nå ut till kund. Du kommer även att boka in fysiska och digitala möten med såväl nya som befintliga kunder för att utveckla relationerna vidare.

Du är:

* Positiv

* Erfaren

* En ledare

* Driven

* Engagerad

* En säljande personlighet

Vårt motto är: Om våra anställda mår bra, mår företaget bra! Därför har vi även roliga tävlingar och olika förmåner.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan till oss redan idag.

Vid frågor kontakta: work@artportable.com

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Artportable AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Artportable AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons