Jobbsafari är en del avschibsted logo

Primula hemtjänst i Visby

Anettes Hemtjänst På Gotland AB · Gotland · Ansök senast 28 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba med oss som fått rankingen som Sveriges tredje bästa hemtjänst i Socialstyrelsens undersökning om vad äldre tycker om sin hemtjänst? Då ska du söka jobb hos oss på Primula Hemtjänst!

Vi har vårt kontor i Flexhuset i Visby. Du bör ha körkort då vi kör ganska mycket i arbetet och vi har flera firmabilar. Vi har även några sk cykelrader för dig som inte har körkort. Hos oss är det viktigt att du är beredd att bidra med både yrkesstolthet och arbetsglädje.

Hos oss behöver du inte oroa dig för dubbelpass eller delade turer. Som månadsanställd får du ingå i vår timbank som innebär att du kan flexa och påverka din arbetstid. Alla, oavsett om man är timmis eller tillsvidareanställd, får en friskvårdspeng vid eget initiativ till friskvård.

Du får gärna ha en undersköterskeutbildning eller liknande, gärna lång erfarenhet av arbete i hemtjänst, men vi ser även till lämplighet. Du ska vara lugn och trygg, du måste klara av att både jobba självständigt, ta ansvar och arbeta i team, samt tycka att det är intressant och roligt att träffa människor.

Ditt arbete i hemtjänsten består i att hjälpa äldre i deras hem med insatser som ibland handlar om personlig omvårdnad, hjälp med att överlämna medicin, laga frukost, värma mat, diska och hålla snyggt. Arbetet innebär även serviceinsatser så som att handla, städa eller tvätta hemma hos den som får din hjälp. Ibland får du utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation av sjuksköterska.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Anettes Hemtjänst På Gotland AB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Anettes hemtjänst på Gotland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons